Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús.

Destaquem

7 Novembre 2018 Destaquem
Conveni de col·laboració entre "l'Associació Catalana de Tèncics en Energia, Climatització i Refrigeració" i "l'Associació Sola de la Indústria Tèrmica"
29 Octubre 2018 Destaquem
Els informem del curs per als professionals de les empreses del sector del fred (instal·ladores, enginyeries, consultories, etc.) per conèixer la correcta aplicació de l'esmentada legislació al...
25 Octubre 2018 Destaquem
S'ha publicat la Convocatòria de subvencions del Pla PIMA FRÍO, d’acord amb les Bases publicades el passat 8 de setembre pel Ministeri per a la Transició Ecològica.

Notícies del sector

25 Octubre 2018 Notícies
La ciutat de Barcelona ha estat l'escollida pel gran fabricant d'aire condicionat AUX com a seu per celebrar la seva primera convenció europea
16 Octubre 2018 Notícies
Inverter i-PAM y V-PAM y junto a los ventiladores DC, esta gama consigue posicionarse por encima de otros sistemas, además de conseguir diseños compactos y silenciosos.
25 Setembre 2018 Notícies
El 26 de setembre s'aplica el tercer esglaó de la Directiva Europea Ecodesign (ErP), pel qual es limiten les emissions màximes de NOx.