Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús.

EFINTEC 2018

Categoria
Fires
Data
03/10/2018 10:00 - 04/10/2018 19:00
Lloc
Fira de Barcelona, Pabelló 2, Plaça d'Espanya

EFINTEC té per objectiu reunir a tots els professionals de la instal·lació i la distribució dels sectors de l'energia, electricitat, telecomunicacions, climatització, gas, refrigeració, fontaneria i, en general, tecnologies i instal·lacions intel·ligents i connectades, la finalitat és la de intercanviar experiències i novetats amb els seus proveïdors i professionals, oferint també el suport tècnic necessari sobre les marques i productes que lideren el mercat.

En aquests moments de gran dinamisme per al sector, EFINTEC busca ser el referent idoni per connectar amb aquestes tecnologies i tendències tradicionals i d'avantguarda, posant a l'abast de les empreses instal professionals tota la informació i documentació necessària per a la satisfactòria realització del seu treball, que ara, més que mai, connecta amb una nova realitat. Per això, incidirà en el dinamisme i els temes actuals que més afecten el sector.

En aquesta primera edició, el certamen uneix al major i més important elenc d'empreses del mercat, referents totes elles a nivell nacional i internacional, i experts en rendibilitzar, amb la seva oferta i solucions, la gestió de les empreses d'instal·lacions.

Davant les expectatives despertades, no hi ha dubte que EFINTEC -exposició dels sectors de la ENERGIA, ELECTRICITAT, TELECOMUNICACIONS, CLIMATITZACIÓ, REFRIGERACIÓ, GAS, FONTANERIA, etc.- pot tenir un paper clau a l'hora d'ajudar a connectar als professionals amb les solucions més indicades per al desenvolupament de negoci.

 
 

Totes les dates

  • Des de 03/10/2018 10:00 a 04/10/2018 19:00

Proporcionat per iCagenda