Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús.

TECNOFRIO 2018

Categoria
Fires
Data
20/09/2018 09:00 - 19:00
Lloc
Saló d'Actes E.T.S.I. Industrials de Madrid

 

Produir fred i saber usar-lo és una tècnica fonamental en el desenvolupament industrial actual, no només en moltes de les activitats terciàries i domèstiques quotidianes, sinó també en el sector terciari o en la indústria alimentària, de majors potències instal·lades.

Aquesta tècnica és una de les activitats més sensibles de les cadenes de producció per als sectors esmentats pel grau de fiabilitat que han d'oferir al funcionament i a les variacions de càrregues, i la prestació genera un elevat consum d'energia.

Atès que el potencial d'estalvi energètic en aquestes instal·lacions és important, són diverses les actuacions energètiques que, amb caràcter general, es poden dur a terme, de forma que determinades millores tenen una incidència directa molt significativa en la reducció del consum elèctric i en la durabilitat dels elements de la instal·lació. En conseqüència, totes les mesures que s'adoptin per optimitzar des d'un punt de vista energètic les instal·lacions de fred industrial repercutiran de forma molt important en l'estalvi energètic i en el consum responsable.

Per tot això, la Comunitat de Madrid, juntament amb ATECYR i la Fundació de l'Energia de la Comunitat de Madrid, presenten una nova edició del Congrés TECNOFRÍO'18, en què s'analitzarà la situació actual del sector de les instal·lacions frigorífiques, tant vinculades a la climatització d'edificis com a processos industrials, i on es presentarà l'evolució del sector en els propers anys.

 
 

Totes les dates

  • Des de 19/09/2018 09:00 a 20/09/2018 19:00
    Dimecres & Dijous

Proporcionat per iCagenda