Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús.

REBUILD Expo & Congress

Categoria
Fires
Data
26/09/2018 09:30 - 28/09/2018 00:00
Lloc
Plaza de Willy Brandt 11-14 08019 Barcelona (Spain) ENTRADA POR ACCESO B

En REBUILD proporcionem una plataforma única d'innovació per dinamitzar el sector de la rehabilitació, la reforma i l'eficiència energètica d'habitatges i edificis. Un lloc en el que el professional del sector disposa d'un entorn especialitzat on trobar els últims productes, materials, solucions i serveis.

REBUILD és la plataforma perquè els fabricants i distribuïdors identifiquin:

  • Els nous constructors, promotors, empreses de rehabilitació, arquitectes, aparelladors i instal·ladors.
  • Els projectes i parcs d'habitatge per reformar o que van a posar-se en marxa pròximament.
  • Presentin les seves novetats, productes i innovacions.
  • Comuniquin i s'associïn com un partner en el marc de la rehabilitació.

REBUILD acull el Congrés Nacional d'Arquitectura Avançada i Construcció 4.0. Un espai on descobrir nous materials, les últimes tecnologies emergents i els sistemes constructius més innovadors. Una cita ineludible per al professional que vol impulsar la seva activitat al major nivell de competitivitat i innovació. Com dissenyar i construir nous espais amb realitat virtual; el nou codi tècnic d'edificació; 3D i fabricació additiva aplicada a la rehabilitació; El Iot en la gestió d'edifici; BIM, aplicacions i plataformes cloud; Eficiència Energètica en Habitatges i Edificis o nous perfils i capacitació professional per a un renovat sector.

A més de la Fira-ShowRoom i el Congrés Nacional d'Arquitectura Avançada i Construcció 4.0, REBUILD suma altres esdeveniments que el converteixen en una cita ineludible per a qualsevol empresari o professional del sector de la construcció, l'interiorisme i la rehabilitació.

Accès a més informació

 
 

Totes les dates

  • Des de 26/09/2018 09:30 a 28/09/2018 00:00

Proporcionat per iCagenda