Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús.

Primer Fòrum de la Biomassa de Catalunya

Categoria
Fires
Data
02/04/2019 00:00
Lloc
Seu del Centre de Ciència i Tecnologia Forestal de Catalunya de Solsona
Des del Comitè Director de l'Estratègia per promoure l’aprofitament energètic de la biomassa forestal i agrícola 2014-2020, us convidem al Primer Fòrum de la Biomassa de Catalunya, que tindrà lloc el 21 de febrer de 2019 al matí a la seu del Centre de Ciència i Tecnologia Forestal de Catalunya de Solsona.
 
L’objectiu del Fòrum és donar a conèixer l’evolució de l’Estratègia de biomassa del Govern de la Generalitat de Catalunya als principals agents del sector (empreses, administracions, associacions, entitats i centres de recerca), i donar veu als agents i recollir i incorporar les seves aportacions a l’Estratègia, per fer-los partícips en l’impuls del sector de la biomassa a Catalunya.
 
Properament rebreu informació més detallada amb el programa i el formulari d’inscripció per assistir-hi.
 
Hi participaran les Direccions Generals d'Energia, Mines i Seguretat Industrial, d’Ecosistemes Forestals i Gestió del Medi, de Qualitat Ambiental i Canvi Climàtic, i l’Institut Català d’Energia.
 
Us hi esperem a tots!
 
L

 
 

Totes les dates

  • 02/04/2019 00:00

Proporcionat per iCagenda