Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús.

 

Cicle de Reflexió

JORNADA_ICAEN
Categoria
Jornades
Data
24/01/2019 18:00 - 20:00
Lloc
Palau Macaya de Barcelona
Des de l’Institut Català d’Energia, us conviden a la primera sessió del Cicle de reflexió “Tu tens l’energia, tu tens el poder. De consumidors passius a prossumidors implicats” organitzat amb la col·laboració de la Fundació Obra Social La Caixa, i amb el suport d’ECOSERVEIS.
 
L’objectiu del cicle és implicar la ciutadania com a agent clau per a la transició energètica cap a un nou model energètic per a Catalunya més net, distribuït i participatiu, amb el repte d’aconseguir que al 2050 l’escenari energètic es basi al cent per cent en energies renovables.
 
El cicle consta de dues sessions obertes al públic, una inicial i la darrera de conclusions, que tindran lloc el 24 de gener i el 30 de maig respectivament. A més, es celebraran tres sessions de treball restringides on experts i ciutadania reflexionaran i plantejaran conjuntament necessitats i solucions als tres reptes proposats: autoconsum fotovoltaic i comunitats solars, vehicle elèctric i emmagatzematge d’energia, i digitalització de l’energia.
 
En aquest enllaç trobareu el programa i formulari d’inscripció de la sessió inicial del cicle que tindrà lloc el 24 de gener a les 18 h. al Palau Macaya de Barcelona.
 
En aquesta primera sessió d’inici del cicle de reflexió, es presentaran experiències internacionals i locals que mostren models, projectes i iniciatives ciutadanes d’èxit que confirmen que el nou model energètic és possible.
 
ICAEN 250
 
 

Totes les dates

  • 24/01/2019 18:00 - 20:00

Proporcionat per iCagenda