Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús.

PACK 2 CURSOS ACTECIR (Curs ACS + Curs Energia Solar Tèrmica)

CURS ACS PAINT

 

 INFORMACIÓ DE L'ACTIVITAT

 

 OBJECTIUS

En aquest curs es capacitarà a l'alumne per a comprendre el funcionament d'una instal·lació i els equips; quins serveis i funcions presten els seus components i quina legislació aplicable.

 

DESTINATARIS

Aquest curs està adreçat a tots els tècnics que desenvolupen la seva activitat professional, o aquells altres que volen iniciar-se en el sector de l'edificació-construcció.

 

PROGRAMA

 • Introducció als nous requisits de fabricació aplicables a calderes, Directiva d’Ecodisseny ErP i Etiquetat ELD.
 • Normativa espanyola d’aplicació: RITE I CTE. -Introducció sobre els diversos tipus de sistemes possibles per instal·lacions de producció d’A.C.S (Instantani, semiinstantani, acumulació,  +etc). 
 • Tipus de pèrdues energètiques a considerar en una instal·lació d’A.C.S. Criteris per a la seva reducció. 
 • Càlculs a realitzar per una instal·lació d’A.C.S de tipus terciari (definició del volum d’acumulació necessari i la potència de caldera a instal·lar). 
 • Consideracions sobre consums diaris, punta i crítics de la instal·lació. Aspectes normatius a tenir en compte. 
 • Selecció del tipus de sistema adequat en funció dels requeriments de la instal·lació. 
 • Comparativa energètica per una instal·lació, resolta amb sistema convencional amb gran acumulació, amb sistema de semiacumulació amb tecnologia TANK in TANK i amb sistema semiinstantani amb tecnologia de condensació total HEAT MASTER TC. Justificació dels estalvis energètics obtinguts. 
 • Comparativa econòmica i d’instal·lació dels sistemes plantejats. Retorns d’inversió considerats.
 • Integració amb sistemes solars tèrmics. Solucions d’autobuidat DRAIN BACK. 
 • Exemples i casos reals. 
 • Aspectes sanitaris a considerar pel que fa a legislació, pel que fa a prevenció de la legionel·la (RD 865/2003 i UNE 100030). 
 • Manteniment de les instal·lacions de producció d’aigua calenta sanitària. 
 • Conclusions i valoracions finals.

 

IMPARTIT PER:

GASPAR

Gaspar Martín, Director Tècnic ACV España, S.A. i

Responsable de l'àrea de Calefacció i ACS d'ACTECIR

 

DATES I HORARIS

Es realitzarà els dies 2 i 4 d'abril de 16:00 a 20:00 hores.

 

DURADA

8 hores repartides en 2 sessions

 

LLOC

plano ACTECIR

Plaça d'Espanya, s/n 1er pis.

Fira de Barcelona

08004 Barcelona

 

PREUS

Preu NO socis: 160 €

Preu soci ACTECIR:  50% de 160 € = 80 €

PACK 2 CURSOS ACTECIR (Curs ACS + Curs Energia Solar Tèrmica "7 i 9 de maig"):

2 Cursos Soci ACTECIR: 140€

2 Cursos NO soci: 280€  FES CLICK PER VEURE COM FER-TE SOCI D'ACTECIR PER NOMÉS 90 EUROS A L'ANY

 

INSCRIPCIÓ

El nombre de places és limitat i l'admissió tindrà lloc per rigorós ordre de recepció de sol·licituds. Aquesta es realitzarà omplint la fitxa adjunta i remetent-la per correu electrònic a la Seu d'ACTECIR, acompanyant el comprovant bancari d'haver abonat o transferit l'import de la reserva (20% de la quota d'inscripció) al compte que ACTECIR facilitarà en rebre la inscripció amb el concepte "CURS ACS + NOM ALUMNE"

El pagament total de la inscripció s'haurà de formalitzar remetent abans del dia 25 de Març de 2019 el comprovant d'ingrés o transferència al compte d'ACTECIR. Fins a 5 dies abans, ACTECIR es reserva el dret de modificar la data de celebració del curs o anul·lar-lo, en ambdós casos es donarà l'opció d'aplicar la quantitat abonada als futurs cursos o es retornarà el 100% de l'import de la inscripció. 

FES CLICK PER OMPLIR L'INSCRIPCIÓ

 

ANUL·LACIONS

Qualsevol cancel·lació de la reserva del curs s'ha de fer per escrit. La cancel·lació després del 25 de Març de 2019 fins a cinc dies abans de la celebració del curs implicarà la pèrdua del 20% de la reserva efectuada. Les cancel·lacions que es produeixin a partir d'aquesta última data o la incompareixença de l'alumne no donaran lloc a cap tipus de reemborsament.

Les anul·lacions d’inscripcions als cursos s’hauran de comunicar a ACTECIR (Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.)