Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús.

Engloba ACV, YGNIS, THERMOR.

                                                                                                                                                                        

Groupe Atlantic es una nova entitat col·laboradora que engloba ACV, YGNIS, THERMOR.

Fundada a França el 1968 per dos enginyers, Paul Radat i Pierre Lamoure, s'assenta sobre una sòlida cultura d'activitat industrial, encara que també al principi fonamental que considera a les persones com un element essencial dins de l'estratègia empresarial.

Amb la mirada posada en el futur, però aprofitant l’experiència de més de 50 anys, el grup ha sabut evolucionar i créixer desenvolupant constantment les competències professionals i els productes segons les necessitats del mercat.

Actualment, a nivell internacional, GROUPE ATLANTIC està compost per 14 marques estratègiques i complementàries orientades al confort tèrmic dins de 4 árees principals de producte:

  • La calefacció
  • L'aigua calenta sanitària
  • La climatització
  • La ventilació

La filial GROUP ATLANTIC ESPAÑA, fundada l'any 1989, comercialitza en l'actualitat els productes de les marques THERMOR, ACV i YGNIS, oferint un dels catàlegs de solucions més complerts del mercat, tant per instal·lacions individuals, colectives o industrials.

FES CLICK PER A MÉS INFORMACIÓ