Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús.

El passat dijous 30 de maig, ACTECIR organitzà la tradicional trobada amb tota la gent del sector del clima, trobada que es celebra cada 2 anys.

Accés a les fotografies de l'event

L´acte tingué lloc a l´HOTEL GATES de Barcelona, i va aplegar a més de 150 persones del sector, entre prescriptors, enginyeries, instal.ladors, docents, fabricants d´equips i associacions afins del sector. La trobada portava el lema ENERGIA i TECNOLOGIA EFICIENTS.

L´acte tingué dos parts diferenciades, una lúdica a una sala de l´hotel, i el sopar-cocktail a la terrassa de l´hotel, lloc emblemàtic amb unes impressionants vistes de Barcelona ciutat, on en un ambient familiar i distès s´aprofità per fer relacions socials i networking.

La part inicial constava d´una sessió a càrrec de DALE CARNEGIE, de la mà del seu CEO a Espanya, en Jaume Lladó. La temàtica era sobre intel.ligència emocional i com aquesta afecta directament a les relacions socials humanes, aspectes molt a tindre en compte tant en relacions professionals com personals. Fou una sessió molt amena i participativa de tothom.

Dintre aquesta sessió, el President d´ACTECIR, Manel Mayoral va fer un breu discurs de benvinguda i agraïments a tots els assistents, parlà sobre els orígens d´ACTECIR, i de quina és l´actual situació de l´associació, així de com han de ser les línies actuals i futures de treball.

Durant aquesta part, es va retre homenatge a la trajectòria professional de 3 persones, ja jubilades, i que han estat tot un referent al sector. Aquestes van ser PERE CUSCÓ, JOSEP ISERN i PERE ESQUERRA. Els guardons varen ser lliurats pels 3 patrocinadors principals al sopar, de la mà de Héctor Noguera (Solutions Manager de BAXI), Josep Jambert (Director Divisió Industrial de EUROFRED) i Mònica Morte (Directora General de SERVOCLIMA). Com a cloenda es va retre reconeixement a tots els ex-Presidents d´ACTECIR.

Durant el sopar-cocktail posterior, celebrat a la terrassa de l´hotel, i dintre de l´ambient distès existent, es va fer la celebració del 35è aniversari d´ACTECIR, en forma de pastís commemoratiu amb la corresponent copa de capa pel brindis.