Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús.

L'Associació Catalana de Tècnics romandrarà tancada, per vacances, des del dia 4 al 26 d'agost de 2018. Ens hi retrobarem a partir del dia 27 d'agost. 

Gaudiu de l'estiu!!

Amb motiu de la celebració del Dia Internacional del Medi Ambient, Mitsubishi Electric, vol posar de manifest novament el seu compromís amb el respecte a la natura i el correcte ús energètic.

L’ICAEN inicia una campanya per a que els ciutadans s’animin a aprofitar l’energia del Sol per a generar electricitat en sostres, teulades, terrats i pèrgoles de casa seva.

Fontaneria i evacuació, canonades i sistemes d'unió, gas domèstic, vàlvules i accessoris per a aigua, tractament d'aigua i gasoil.

Barcelona ara és al capdavant i Fira de Barcelona hi juga un paper clau. Tradicionalment, París i Viena han estat les capitals europees, i mundials, receptores dels congressos professionals, mèdics, científics, tècnics.

La Directiva Europea ErP 2009/125/CE és el marc a partir del qual s’està desenvolupant, en l’àmbit de la Unió Europea, l’establiment dels requisits de disseny ecològic.

L'Associació Catalana de Tècnics va celebrar, ahir dia 28 de juny, la seva Assemblea General Ordinària, a la sala de l'ICAEN. Durant l'acte es va revisar aspectes interns de l'associació i es van mostrar les línies d'actuació previstes pel 2018.

Eurofred aposta per l'ús dels refrigerants naturals de baix impacte mediambiental per al sector de la refrigeració, en negocis com cadenes d'alimentació o supermercats.

Després d'un període de desenvolupament de cinc anys, Rittal va presentar a la Fira de Hannover 2018 el seu nou sistema d'armaris acoblables VX25. Rittal promet un clar salt innovador