Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús.

BAXI anima la fira C&R amb jugadors del BAXI Manresa, de l'BAXI Ferrol i freestylers de bàsquet.

 

Madrid, 21 de febrer de 2019 

 

  • Entre els esportistes participants es troben els capitans dels dos equips, Álvaro Muñoz i Patri Cabrera, i el campió mundial de freestyle.
  • BAXI reforça el seu compromís amb els valors de l'esport amb una proposta interactiva que sorprendrà a tots els assistents.

 

BAXI, especialista en la fabricació d'equips de climatització per a la llar, sorprendrà als assistents de Climatització i Refrigeració -C & R- 2019 amb un estand en què rebrà a diversos jugadors d'elit del BAXI Manresa i del BAXI Ferrol, equips als quals BAXI esponsoritza, així com diversos freestylers de bàsquet que oferiran una experiència interactiva única a tots els assistents.

Durant els dos primers dies de la fira -26 i 27 de febrer-, a partir de les 12 i fins aproximadament les 18 hores, l'espai de 750m² de BAXI en C & R comptarà amb la presència de jugadors de primer nivell de tots dos clubs. Álvaro Muñoz, capità del BAXI Manresa i Ryan Toolson, jugador el mateix equip, seran presents el 26 de febrer, mentre que l'endemà es donaran cita a l'estand la capitana de l'BAXI Ferrol, Patri Cabrera i dues de les seves companyes: Ana Calvo i Elin Gustavsson.

A més, es comptarà amb un speaker que donarà inici a l'espectacle amb diversos professionals internacionals del freestyle -Andy Nazon, Brice Coyère, Yann Tual i Andreas- entre els quals es troba el campió del món. Tots ells amenitzaran l'esdeveniment durant els tres primers dies -26, 27 i 28 de febrer, al mateix horari- per interactuar amb el públic i sorprendre amb les seves espectaculars coreografies en directe, els seus trucs d'estil lliure i els seus malabarismes amb les pilotes de bàsquet.

Amb aquesta iniciativa, a més d'oferir una proposta diferent i interactiva als assistents de la fira de referència internacional de la climatització a casa nostra, BAXI deixa patent el seu compromís a llarg termini amb l'esport, el patrocini dels equips BAXI Manresa i BAXI Ferrol , així com l'aposta decidida de la companyia pels valors que representa el bàsquet, mitjançant un espai dedicat als seus professionals.

 

FES CLICK PER VEURE ELS HORARIS DELS SHOWS DE BÁSQUET