Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús.

La companyia japonesa estarà present en el punt de trobada del sector de la climatització, per donar a conèixer els seus últims avenços en confort i eficiència energètica

 

Madrid, 5 de febrer de 2019

Daikin, companyia líder en el sector de la climatització, participarà en la pròxima edició de la Fira Climatització i Refrigeració 2019 que tindrà lloc entre el 26 de febrer i l'1 de març al pavelló número 10 de la Fira de Madrid (IFEMA).

Una edició més, la signatura de climatització japonesa sorprendrà els visitants a l'estand 10E06 on no només podran conèixer de primera mà les últimes solucions de Daikin en matèria d'Aire condicionat, Calefacció, Refrigeració, Sistemes Hidrónicos, Ventilació i Sistemes de Control, sinó que també podran conèixer els avenços en innovació de la companyia, manteniment i serveis.

En l'àmbit domèstic

Daikin exposarà una completa gamma d'unitats amb refrigerant R-32 com Ururu Sarara R-32, Stylish R-32, Sèrie Perfera R-32, Sèrie Comfora R-32, Sèrie Sensira R-32 i unitats multi, també amb R-32 , optimitzades per a produir aigua calenta sanitària, calefacció per terra radiant o radiadors i unitats interiors d'expansió d'aire condicionat. Daikin, a més de ser fabricant d'equips de climatització, fabrica també els seus propis refrigerants, el que li permet mantenir-se a l'avantguarda dissenyant equips amb la màxima eficiència energètica i més respectuosos amb el medi ambient.

Pel que fa a calefacció, enguany la novetat és el sistema Daikin Altherma 3 amb refrigerant R-32 que ha estat seleccionat per la Galeria de la Innovació. Aquest sistema d'aerotèrmia ofereix aire condicionat, calefacció i ACS (Aigua Calenta Sanitària) amb una màxima eficiència i arribant a temperatures de descàrrega de 65ºC (10ºC més que amb R-410A). A més, enguany com a novetat, la firma presentarà equips per a aplicacions geotèrmiques. En combustió, també estaràs exposades les noves calderes de gas Daikin, la gamma més petita del mercat. També es presentarà el programari HSN (Heating Solution Navigator) per a disseny de projectes de climatització amb el qual és possible configurar directament la unitat en obra.

Pel que fa al sector comercial, es mostraran les noves unitats Sky Air amb R-32 (Sky Air Sèrie Alpha, Sky Air Sèrie Advance i Sky Air Sèrie Active). Totes elles destaquen per la seva innovadora tecnologia, la seva màxima eficiència estacional i el seu reduït consum que pot arribar a influir directament en el negoci del client.

 En l'entorn industrial

Daikin celebra el 30 aniversari de l'arribada a Espanya del seu sistema VRV amb l'arribada de nous equips com el VRV IV + amb major eficiència estacional, VRV IV C + per millorar la capacitat i rendiment amb temperatures extremes i per primera vegada, la tecnologia japonesa per als sistemes VRV amb Refrigerant R-32.

Dins de la gamma industrial, en la qual Daikin ha llançat una gran varietat de gammes de refredadores durant l'últim any, com les refredadores polivalents EWYD-4Z i refredadores amb nous refrigerants, es mostraran les refredadores aire-aigua Monotornillo Inverter EWAH-TZB amb refrigerant R-1234ze, les unitats multi-scroll EWAT-B amb el nou refrigerant R-32, refredadores Inverter per a residencial i la gamma Small Inverter fins a 75 kW. A més, es podran veure una varietat de fan coils i els nous climatitzadors Modular P i Modular Light Smart amb control inclòs per a sistemes de ventilació centralitzats o descentralitzats. Des sistemes domèstics per als quals el cabal comença a 150 m3 / h fins als més complets climatitzadors fets a mida de fins a 140.000 m3 / h incorporant etapes de filtrat, recuperació de calor, bateries d'expansió directa o aigua, humectació, etc.

En l'entorn industrial també es presentaran les unitats de refrigeració conveni Pack, Zeas i Mini Zeas en combinacions múltiples per donar servei a cambres de congelació i conservació d'aliments, així com els nous equips amb refrigerant natural de CO2.

Finalment, pel que fa a sistemes de control, la companyia mostrarà les seves últimes innovacions en supervisió i control. Destaquen, entre altres, l'Intelligent Tablet Controller que permet controlar fins a 32 unitats interiors mitjançant el Daikin Cloud Service. Per la seva banda, el control Madoka destaca per la seva intuïtiva interfície mitjançant símbols per a un control a través de botons tàctils. Sense oblidar el nou control via App per Android i iOS per als sistemes Daikin domèstic, Sky Air i VRV. Un petit adaptador connecta la unitat al wifi de qualsevol llar, el que permetrà controlar la temperatura de l'habitatge, programar-la o simplement saber si hi ha hagut una fallada o incidència, tot això des d'un Smartphone o Tablet.

Altres sistemes que tindran un espai destacat a la Fira de Climatització seran els sistemes de monitorització Daikin Cloud Service i Daikin On site, que permeten gestionar diversos aspectes dels equips de climatització de forma remota.

.