Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús.

II CONGRÉS D'EDIFICIS DE CONSUM D'ENERGIA CASI NUL: DE LA REHABILITACIÓ A L'OBRA NOVA

 

 

INFORMACIÓ

 

1554383508

El Col·legi Oficial d'Aparelladors i Arquitectes Tècnics de Mallorca juntament amb ABTECIR, Fundació Aedificat i en col·laboració amb la Universitat dels Illes Balears programen aquest congrés dirigit a professionals de l'edificació. La implantació en 2020 dels anomenats NZEB (Nearly Zero Energy Buildings) serà un dels grans reptes del sector de la construcció, tant en obra nova com en rehabilitació.

Les adaptacions realitzades en el CTE sobre eficiència energètica i salubritat denoten la importància de la construcció sostenible dins el marc europeu actual i futur.

Amb la intenció de mantenir als nostres tècnics informats i actualitzats, sorgeix la idea d'organitzar aquest fòrum de trobada entre professionals. Un congrés format per ponències magistrals i taules rodones en què debatre i trobar projectes i iniciatives dels diferents sectors que componen el món de l'edificació.

 

DATES I HORARIS

Dijous, 9 de maig de 8:30 a 18:30 h

Divendres,10 de maig de 9:00 a 13:45 h

 

LLOC DE REALITZACIÓ

Campus UIB

Edificio Gaspar Melchor de Jovellanos

 

PREUS ENTRADA

20,00 € Colegiats COAATMCA i Associats ABTECIR

40,00 € Altres assistents

Esmorzar a mig matí del 9 i 10 de maig i esmorzar el 9 de maig INCLOSOS 

PROGRAMA

FES CLICK PER VEURE EL PROGRAMA