Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús.

APASIONATS DE L'AIRE I TAMBÉ DEL AIGUA...

 

INFORMACIÓ D'INDUCTAIR

Neix a finals del 2015 amb l'objectiu de reinventar i apropar amb major intensitat i il·lusió les noves tecnologies en els sistemes de distribució d'aire (Difusió, VAV, VAC, control del foc, silenciadors ...) i sistemes aigua-aire (Inductors, Fan coils, UTA, Baixes Siluetes, Convectors ...).

També els actius de la firma es complementen amb coneixements en les tecnologies en HVAC (heating, ventilation, Air conditioning ..) i sobretot amb tot el relacionat amb l'eficiència energètica i les seves energies alternatives.

Per d'aquesta manera oferir el millor servei, com a primera prioritat per aconseguir la satisfacció dels seus col·laboradors i alhora aconseguir que INDUCTAIR sigui un valor afegit de màxima competitivitat en els seus projectes, instal·lacions i edificis.

Els seus productes compleixen amb les màximes exigències i requisits qualitat, així com amb totes les normatives de seguretat i higiene que sol·liciten els estaments reguladors.

INDUCTAIR, importa i distribueix en exclusiva per a ESPANYA, ANDORRA i PORTUGAL (També participant en projectes que es generin per SUD, ARÀBIA ...) rellevants firmes Europees relacionades amb aquestes tecnologies.

Si vols continuar llegint fes click aquí