Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús.

ULTIMATE Protect obté el marcatge CE com a producte per a la protecció contra incendis

U protect és una solució integral que proporciona al mateix temps una eficaç protecció contra el foc, la lleugeresa, la flexibilitat i l'excepcional aïllament tèrmic.

ISOVER ha obtingut l'avaluació tècnica Europea pels seus panells i mantes de protecció contra incendis, ULTIMATE Protect, vàlid per a conductes de ventilació i extracció multisectorial de fums.

Aquestes certificacions ETA han estat desenvolupades per l'ITeC com a OET (organisme d'avaluació tècnica), i han estat aprovades en el context EOTA (Organització Europea per a la gestió tècnica). L'assessorament tècnic europeu d'ETA és el document europeu que inclou l'avaluació tècnica de l'acompliment d'un producte que no està cobert parcialment o totalment per una especificació tècnica harmonitzada.

ISOVER ofereix la solució òptima per a cadascuna de les necessitats del mercat de protecció contra incendis per conductes de ventilació. ULTIMATE protect és una solució integral que proporciona protecció eficaç contra incendis, lleugeresa, instal·lació fàcil i ràpida, flexibilitat excepcional, aïllament tèrmic excepcional, màxima compressibilitat i solució final rentable.

Per assegurar la instal lació correcta del sistema de protecció U, ISOVER ha publicat un manual de muntatge, que està disponible a www.isover.es, on també es pot trobar vídeos de muntatge de la solució d'U Protect per a la protecció de conductes de metall passiu, Tant rectangulars com circulars, verticals i horitzontals fins a 120, i que també compleixen els dos escenaris de foc (interior i exterior), segons sigui requerit pel DBSI del CTE. També té l'ULTIMATE PROTECT manual d'instal·lació en format APP.

Amb l'adquisició d'aquests certificats, 1220-CPR-1810 i 1220-CPR-1811 Saint-Gobain ISOVER pot realitzar la declaració de prestacions i el marcatge CE del producte d'acord amb el Reglament (UE) 305/2011.

Els productes ULTIMATE PROTEC llosa 4,0 i ULTIMATE PROTEC Wired Mate 4,0 de forma sintètica, amb panells de llana mineral impregnada i mantes per a la protecció contra incendis de conductes d'acer rectangulars i circulars, respectivament, de ventilació i Extraccions multisectorials de gasos de combustió segons ETA 18/0691 i ETA 18/0690, respectivament, fabricades d'acord amb l'EAD 350142-00-1106.

Nuevo marcado CE ULTIMATE PROTECT  Nuevo marcado CE ULTIMATE PROTECT1