Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús.

Benvolguts/des Socis/ies, Entitats Col·laboradores i Associacions.

És per a mi un honor i satisfacció poder escriure aquestes línies com a President d´ACTECIR. Girant la vista enrere, recordo ara fa 6 anys que el ex-President Raúl Arroita em va proposar d´entrar a la Junta, deia en Raúl que calia gent amb experiència al sector per tal d´aprofitar totes les energies en pro del sector i que ACTECIR era el lloc adient. Han passat 6 anys, amb grans canvis dins l´Associació, canvis en els que he col·laborat sempre de bon grat i amb ganes i empenta, amb l´objectiu de fer créixer dia a dia la nostra estimada Associació. Avui, i després d´haver estat els darrers 2 anys com a President Electe, inicio des d´ara la meva etapa com a President d´ACTECIR.

Vull, doncs, agrair als ex-Presidents Raúl Arroita, Rafa Bravo, i no menys, al Raúl Perez, amb qui he compartit aquests darrers 2 anys moltes experiències i sinergies, la confiança que m´han fet, així com també a tots els membres de Junta amb qui he coincidit. Intentaré estar si més no a la seva alçada, i impulsar i fer créixer ACTECIR. Dedicació, ganes i treball, aquest és el meu objectiu, per tal de que ACTECIR es mantingui viva i creixent.

Amb l´inici de la meva Presidència, hem fet uns importants canvis dins la Junta Directiva, amb la creació de 3 noves àrees tècniques, com són, Energies Renovables, Calefacció i ACS, i Ventilació i Tractament d´Aire, amb persones molt expertes. Aquestes 3 noves àrees, es sumen a les ja existents de Climatització, Energia i Refrigeració. Pensem i creiem que ara sí que donem abast a totes les àrees del sector de la climatització.

Com a fet important i rellevant, des del mes de juliol hem estrenat nova WEB. Es tracta d´una web molt mes dinàmica i interactiva, amb molt de potencial, on puguem mostrar millor qui som i què fem. I de passada, hem modernitzat el nostre logo.

Als darrers mesos, i per tal d´adaptar-nos al nou marc legal, hem adaptat a ACTECIR dins la nova Llei de Protecció de Dades. Havia de ser així, donats els nous requeriments legals, tenint en compte la gran quantitat d´informació que gestionem.

Seguint amb el Pla Estratègic 2016-2022, que ja vam presentar al seu dia, que tenia per objectiu consolidar i fer créixer ACTECIR, dir-vos que els objectius es van complint: creixement contingut de socis; gran creixement d´Entitat Col·laboradores; increment de convenis de col·laboració amb entitats afins; increment del lloguer d´equips de mesura; gran increment de cursos de formació, formació específica del sector amb continguts actualitzats. Per tant, molt satisfet de com estant anant les coses.

De forma paral·lela, i a banda de les Jornades Tècniques que seguim desenvolupant, hem tingut un gran èxit amb l´aposta de realitzar Seminaris Tècnics. Hem de seguir per aquest camí.

A banda de tot això, hem tingut també 2 fets claus: la renovació del personal administratiu de l´Associació; i el sanejament dels comptes de resultats, que apunten cap a la seva consolidació.

No voldria acabar sense agrair a Elies Martínez la seva acceptació del càrrec de President Electe; estic plenament convençut de que ACTECIR, i de cara al futur, seguirà estant en bones mans.

Recalcar, finalment, a tots els SOCIS d´ACTECIR, per dir-vos que l´Associació és també Vostra, que us sentiu partícips d´ACTECIR, i que podeu participar-hi sempre que hi vulgueu, ens teniu sempre al vostre costat: sou el veritable motor d´ACTECIR, ja que volem que ACTECIR sigui l´Associació de referència de Sector a Casa Nostra.


  Manel Mayoral
President ACTECIR
Juny 2018