Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús.

Apreciats socis/as, Entitats col·laboradores i Associacions.

En primer lloc, voldria agrair la confiança dipositada en mi per l’assemblea de socis, que amb il·lusió i treball espero no defraudar.

Agraeixo també l'oportunitat que em van donar en el seu moment els presidents Raúl Arroita i Rafa Bravo, d'entrar a formar part de la Junta, i compartir amb els companys aquests anys.

Vull fer especial esment als dos anys que he estat com a president electe amb Manel Mayoral, agraint-li haver compartit experiències i reptes, la qual cosa per a mi ha estat un veritable plaer.

Arribat aquest punt, crec que haig de manifestar una declaració d'intencions, de cara al futur, que juntament amb la valuosa ajuda d’en Pedro García i la Junta, pensem emprendre

ACTECIR ha de respondre a les necessitats dels seus Associats, (socis/as i entitats col·laboradores) per a tenir raó de ser, per la qual cosa volem potenciar les següents línies:

  • Augmentar el nombre de socis, per a la tasca dels quals, s'ha designat a Manel Mayoral, per elaborar un pla d'acció, que conjuntament porterem a terme.
  • Establir un estret contacte amb les entitats col·laboradores, per a atendre i facilitar les seves necessitats així com ampliar el seu número.
  • Dedicar especial atenció al àrea de formació, per a la tasca de la qual s'ha designat a Gaspar Martin elaborant així mateix, un altre pla d'acció.
  • Dedicar una especial atenció a l’àrea de comunicación, designant una persona, per a potenciar i incrementar la nostra presencia en xarxes socials.
  • Potenciar la nostre presència en l’àmbit internacional.


Per acabar voldria fer referència a la meva entrada en aquesta associació, que va fer-se a traves de José Domingo Esteban, ja mort, dedicant-li un especial record. Posteriorment vull destacar el lliurament que se'm va fer de reconeixement a la meva trajectòria professional al maig del 2013.

Sense més espero estar a l'alçada que aquesta associació mereix i sol·licito la vostra valuosa ajuda i col·laboració per a portar a terme aquestes tasques.

 


  Elias Martinez
President ACTECIR
Juliol 2020