Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús.

Benvolguts Socis/es, Associacions i Entitats Col·laboradores,

És un plaer i un honor poder escriure aquesta carta com a President d’ACTECIR. Vull treballar dur per poder aportar una part de mi a la nostra associació i fer-la, si es pot, una mica millor. Resto a la disposició de tots els SOCIS per qualssevol tema que vulgueu parlar, per mi tots són importants.

En primer lloc vull agrair a Ex-president Rafael Bravo per la seva dedicació a l’Associació durant aquests dos anys on hem compartit moltes experiències i on hem treballat plegats per fer de la nostra Associació ACTECIR l'entitat de referència al sector.

Aprofito també per donar l'enhorabona a Manel Mayoral com a nou President electe. L’associació té un futur més que segur amb ell al capdavant.

Com cada any, a l’estiu s’atura l’activitat frenètica de l’Associació per tornar amb més força si cal...La nova junta d’ACTECIR, on ja comptem amb dues dones, ja està en ple rendiment i organitzant els nous esdeveniments per abans d’acabar l’any i mirant ja en el 2017. Com no pot ser d’una altra manera, volem que les jornades tinguin un component molt tècnic i que sigui apreciat sobretot pel nostre soci.

S’han organitzat jornades a Lleida col·laborant amb el Gremi d’instal·ladors d’aquesta Ciutat, on L’Elies Martínez ens ha tornat a obrir els ulls al món de la refrigeració. Hem participat com Associació referent al sector del Clima a les Xarrades de Diagnosi a les instal·lacions dins de la setmana de la rehabilitació organitzada per CAATB (Col·legi d’Aparelladors i Arquitectes tècnics de Barcelona) amb qui comptem per col·laborar en el futur.

La nostra entitat col·laboradora ACV ens ha fet gaudir d’una jornada molt interessant amb el nous conceptes en instal·lacions d’ACS amb sistemes semi instantanis de condensació.

Hem participat en els comitès de la Feria de Climatitización y Refrigeración C&R a IFEMA, Madrid. També hem tingut contacte amb la direcció de Construmat, qui vol donar un cop de timó a aquesta prestigiosa Fira. Serà un plaer per ACTECIR aportar el seu granet de sorra....

Estem treballant en molts altres aspectes tant d’àmbit institucional, en la formació així com en assolir uns objectius molt clars que la junta ens hem proposat pels pròxims anys. Uns objectius molt ambiciosos que faran d’ACTECIR la principal Associació del Sector. Comptem amb un el pla estratègic i l'empenta de tota la Junta amb què estic segur que assolirem el repte.

Per acabar vull tornar a recordar al soci d’ACTECIR, persones d’un perfil tècnic molt alt i amb molta experiència al nostre sector, que és el valor més gran que té la nostra associació, i per això volem demanar-vos que participeu més activament si s’escau d’ella. Són anys de molts canvis i hem d’estar preparats per mantenir a ACTECIR com l’ASSOCIACIÓ de REFERÈNCIA del sector, i és però això que us NECESSITEM.

 

Soci, comptem amb tu!


 

 Raül Pérez
President