Altres

Eurofred presenta el seu nou catàleg en Refrigeració Comercial

EUROFRED

Eurofred presenta el seu nou catàleg de Refrigeració Comercial amb els productes més innovadors de partners capdavanters com ISA, Taselli, Technoblock, MISSA, Enex o Technoblock.

El nou catàleg inclou els sistemes més complets i eficients com a vitrines, murals i illes, a més de càmeres, equips frigorífics i centrals; entre uns altres. Entre les novetats destaca el sistema Fred-Clima d'Eurofred que ofereix una solució “tot en un” que, amb un sol equip permet cobrir les necessitats de refrigeració, climatització i ACS, reduint la despesa energètica en un 50%. A més, la utilització del gas R-448A suposa un estalvi econòmic en impostos sobre gasos fluorats de fins a un 65% respecte a altres tipus de gasos.

NOU CATÀLEG 01.08.2017 Accés al catàleg

AEFYT denúncia al Ministeri d'Hisenda front la Comissió Europea per l'Impost sobre Gasos Fluorats

18 JULIO 2017

AEFYT ha presentat una denúncia davant la Comissió Europea contra el Ministeri d'Hisenda i la Funció Pública. La causa és l'Impost sobre Gasos FluoraTS d'Efecte Hivernacle (IGFEI), que suposa una infracció de la legislació de la Unió Europea, segons el text jurídic presentat.

ACCÉS A MÉS INFORMACIÓ

 

Eurofred redueix les emissions de CO2 en la logística millorant la rapidesa i qualitat en el servei

EUROFRED

La companyia mou al voltant del milió d'unitats lliurades a l'any. El 95% dels lliuraments a client arriben en termini.
Eurofred compta amb 3 magatzems a Espanya -Tarragona, Sevilla i Las Palmas de Gran Canaria-, dos a Itàlia, un a França, i altres dos al Marroc i Xile respectivament, amb becs que superen els 400 contenidors al mes en entrades i fins a 70.000 unitats expedides.

Accés a més informació

Almacenes Eurofred  Vila Rodona128.07.2017

PROJECTE D'INVESTIGACIÓ: MicroTIC

 IREC  MICROTIC

L’Institut de Recerca en Energia de Catalunya, l’IREC (www.irec.cat) està participant en un projecte emmarcat dins la comunitat d’energia del RIS3CAT, el MICROTIC (www.microtic.eu). L’objectiu principal és definir les bases tècniques i de model de negoci d’una microsolució TIC, innovadora i energèticament eficient per a PIMES. Un dels reptes tècnics més importants consisteix en poder obtenir una solució integral, escalable i portàtil que pugui acompanyar a la PIME en el seu creixement com empresa i les seves futures demandes TIC tant en capacitat com en ubicació. L’èxit de la proposta residirà de manera important en el nivell d’estalvi provocat per una futura implantació de la nova microsolució TIC vers actuals propostes utilitzades o estudiades. 

 

Us demanem si podeu omplir l’enquesta que estan fent per a tenir una visió més clara del dia a dia en el món de la PIME. PD, es fa un sorteig de material elèctric!!

 

 UNION EUROPEA

 

Pàgina 1 de 4

Cerca de serveis

Cerqueu entre els associats d'ACTECIR.


Cercar al web

Accés Socis

Accediu a l'àrea privada per a socis

Agenda

Agost 2017
L M X J V S D
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31 1 2 3

Contacteu-nos

Plaça Espanya, s/n 1er pìs
FIRA DE BARCELONA
08004 BARCELONA
Telf. 93 233 24 29/30
Fax: 93 423 11 75

Mail: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Per formulari