Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús.

INTEVALL: Nova entitat col.laboradora

Donem la benvinguda: INTEVALL, Nova Entitat Col.laboradora d'Actecir

LOGO 4EClima

INTEVALL "INSTAL.LACIONS TECNIQUES DEL VALLES, SL":

Intevall ofereix solucions integrals en climatització domèstica i professional amb el suport de marques líders en la fabricació d'equips de climatització.

Amb més de 35 anys d'experiència, el nostre equip de professionals realitza un assessorament personalitzat en cada projecte aportant una solució d'alta qualitat en eficiència energètica i cura del medi ambient adaptada als requeriments arquitectònics i a la inversió destinada.

Brindem servei al llarg de tota la vida útil de les instal·lacions, des de l'assessorament i els estudis tèrmics de cada situació, el subministrament i posada en marxa dels equips, el traçat i execució dels conductes de distribució, l'adequació i modernització d'instal·lacions de baix rendiment. Com a servei tècnic executem el manteniment d'instal·lacions pròpies i de tercers.

Onze de Setembre, 12-14, Local 08210 Barberá del Vallés, Barcelona

TELF. +34 935751902 Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.