Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús.

Data 5 d'abril 2023

La Comissió Europea ha proposat noves mesures en matèria de #FGAS que presenten un gran desafiament per a la indústria de la refrigeració. L'eliminació gradual dels refrigerants fluorats (HFC - HFO) per a 2025 i totalment per a 2050, juntament amb la reducció gradual dels HFC en el mercat de la UE a partir de 2039, requereix decisions ràpides i consistents.

Encara que la versió final d'aquestes mesures encara no s'ha publicat i haurà de ser objecte de negociacions amb el Consell Europeu, el futur immediat és complex. A Espanya, moltes instal·lacions hauran de substituir els seus sistemes HFCs per altres nous amb Natural Refrigerants, la qual cosa implica tant el manteniment com la realització de noves instal·lacions.

ACTECIR i la seva Àrea de Refrigeració, ajuden al professional perquè s'anticipi als successius canvis en el sector, reduint el seu impacte ambiental i aportant estabilitat als seus socis actuals i futurs.

Fes clic a la imatge per accedir al document del Parlament Europeu.

gases fluorados2