Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús.

EEntrega Premis

El Centre Esportiu La Cardiotermia de Sabadell i les Oficines Torre Rioja a Madrid reben el títol de “Els edificis més eficients d'Espanya”


Els Premis 3 Diamants organitzats per Mitsubishi Electric, que aconsegueixen la seva 7a edició, reconeixen les millors pràctiques del sector a nivell nacional en matèria d'eficiència energètica, disseny, innovació i qualitat de l'aire interior.

Després de la celebració de la gala de lliurament de la 7a Edició dels Premis 3 Diamants en format 100% virtual presentats per la periodista Esther Vaquero i organitzats per Mitsubishi Electric, ja s'han donat a conèixer als guanyadors, que han destacat com els edificis més eficients d'Espanya, entre els 48 projectes presentats. Mitsubishi Electric ha reflectit en aquests guardons la seva filosofia interna d'aposta per la tecnologia, la innovació, el desenvolupament sostenible i l'eficiència en la cerca per la millor qualitat de l'aire. “Enguany, més que mai, ens ha permès demostrar la importància que té un projecte de climatització ja no sols en termes d'eficiència i sostenibilitat, sinó també, en temes de salut”, va destacar en la gala Pedro Ruiz, Branch President Mitsubishi Electric, Spanish Branch.

Els grans protagonistes d'aquesta edició s'han distingit en dues categories: Projectes fins a 200 kW i Projectes superiors a 200 kW, amb el que enguany -com en l'anterior edició i intentant donar visibilitat a un major nombre de projectes a destacar pel seu excel·lent nivell d'eficiència - comptem amb dos Guanyadors Premis 3 Diamants, dos Finalistes Or i dues Finalistes Plata, i que es repartiran una dotació econòmica de 35.000 €.

POSICIÓ

Fins 200 kW

Superior a 200 kW

Guanyador

Premios
3 Diamantes

Centro Deportivo “La Cardiotermia” (Sabadell)
de GM2 Consultores Asociados

Oficinas Torre Rioja (Madrid)
de Úrculo Ingenieros

Finalista or

 Residencial Solarhaus (Pamplona)
de 
Naven Ingenieros

Sede del Grupo Cajamar (Almería)
de Savener

Finalista plata

Hotel Palacio de Samaniego (Logroño)
de ICM Ingeniería

Hotel Canopy by Hilton Madrid Castellana (Madrid)
de IKDI IngenierosDESCÀRREGA IMATGES DE PROJECTES GUANYADORS I FINALISTES

IMPORTANT: Per a publicar les fotos del Centre Esportiu La *Cardiotermia, cal fer referència que aquestes són propietat de Club *Natació Sabadell (pertanyen a la seva pàgina web i són propietat del club)

 

LINKS VÍDEOS Guanyadors i Finalistes

Centro Deportivo "La Cardiotermia"

Oficinas Torre Rioja

Residencial Solarhaus

Sede del Grupo Cajamar

Hotel Palacio de Samaniego

Hotel Canopy by Hilton Madrid Castellana

www.premios3diamantes.es

www.mitsubishielectric.es/aire-acondicionado