Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús.

Més de 1.000 professionals han passat ja per la Eurofred Academy, una poderosa eina de formació a distribuïdors, enginyers, tècnics, instal·ladors i usuaris.

Amb la seva implementació, Eurofred completa i reforça la seva proposta de valor afegit als professionals de la climatització i horeca.

Eurofred Academy proporciona totes les eines teòriques i pràctiques que necessiten els professionals per dominar tècnicament les diferents gammes de productes i afrontar la seva tasca amb més eficàcia i oferir als seus clients totes les garanties d'èxit. A més de formació específica en diferents tecnologies i productes, Eurofred Academy manté permanentment informats als clients de Eurofred de les últimes novetats del mercat, tendències, normatives i noves tecnologies.

L'equip de Eurofred Academy està format per enginyers especialitzats en donar formació tècnica sobre les diferents gammes de producte que comercialitza Eurofred: aire condicionat domèstic, comercial i industrial, així com a equipament professional de la divisió horeca.

Eurofred Academy ofereix un complet programa de formacions que imparteix al llarg de l'any. A més, pot organitzar cursos segons demanda o a mida dels clients.

Disposa d'unes instal·lacions modernes, àmplies i funcionals situades a Vila-Rodona, Tarragona, que inclouen diferents showrooms on es mostren i es poden veure en funcionament els productes més destacats de cadascuna de les línies de negoci de Eurofred: climatització, industrial, calefacció i horeca.

Les noves tecnologies, especialment les relacionades amb el digital -conectividad, xarxes, WiFi, IOT, Apps, etc.- s'han incorporat amb força a l'àmbit de la climatització i horeca. Gràcies a elles s'ha millorat l'eficiència dels equips, des de la seva integració i gestió, fins a la reducció de consums. Totes elles són novetats que Eurofred Academy trasllada als seus clients perquè obtinguin el màxim potencial, tant dels avenços tècnics dels diferents equips, com dels seus potents i innovadores funcionalitats.

 

EurofredAcademy