Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús.

4eCLIMAlogo400x200

 https://es.giacomini.com/

GIACOMINI:

Els nostres productes donen vida a l'aigua per a brindar serveis útils i benestar a les persones. Per això, el nostre lema és: WATER E-MOTION. A casa, a l'oficina, a la fàbrica, en qualsevol lloc on l'aigua es mogui, s'escalfi o es refredi, hi ha un producte GIACOMINI.

En el futur que ens espera els edificis ja no seran sol "sostres sota els quals protegir-se" i es convertiran principalment en llocs fonamentals per a la nostra salut, les nostres relacions personals i professionals, el nostre benestar i el del planeta.

Com a tals, els mateixos seran una mica més que simples edificis. Seran, cada vegada en major mesura, llocs en els quals la llum, la calor i el refrigeri, l'aigua, s'utilitzaran amb major intel·ligència i sentit de la responsabilitat.

En aquest escenari, el nostre objectiu és convertir-nos en l'empresa líder en la producció de components i sistemes que utilitzen l'aigua per a climatitzar els ambients, controlen l'aigua "en el lloc" per als consums de l'individu, i utilitzen l'aigua per a apagar el foc. Tot això amb el mínim consum d'energia.

 Ctra. de Viladrau Km. 10 P.I. Montmany nº2 08553 - SEVA Barcelona

 +34 93 884 10 01

 Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.