CEILHIT

CEILHIT companyia líder en fabricació de cable calefactor per a terra radiant des de 1975, primer fabricant de cable calefactor per a terra radiant a Espanya. La nostra llarga trajectòria ens permet tenir una àmplia presència a nivell nacional i internacional, a través dels nostres distribuïdors i instal·ladors, amb una àmplia experiència en aquest sector, facilitant a tots els clients un suport tècnic de gran qualitat.

El 2010 Ceilhit va passar a formar part del grup empresarial Fenix ​​Group, un dels majors fabricants europeus de sistemes de calefacció de radiant. El grup comercial Fenix ​​es va crear l’any 1990 com una de les primeres companyies privades a la República Txeca després de la revolució de Vellut, unint-se a la societat productora Fenix ​​Ltda. La societat s’ha anat ampliant i desenvolupant com a companyia holding, composta de membres únics i independents. Actualment, el grup Fenix ​​està format per tretze companyies, presents a més de 50 països a tot el món.

Oferim una àmplia gamma de productes: Sòl radiant elèctric per cable o foli, sostre radiant, panells radiants de paret i sostre, etc. Solucions innovadores amb una gran varietat d’aplicacions, en diferents sectors i situacions:

Residencial

Terciari (Oficines, comerços, escoles bressol, hostaleria, museus, esglésies, poliesportius, terrasses, espais oberts, etc.) –

Industrial i agrícola – Zones humides Cambres de banys, saunes, cambres frigorífiques.

Prevenció de gel i neu : Canonades, teulades, rampes exteriors, pàrquing, etc.