40 Aniversari ACTECIR

ACTECIR, l’associació Catalana de Tècnics en Energia, Climatització i Refrigeració, es complau anunciar la celebració d’un esdeveniment exclusiu, el seu 40 aniversari, el pròxim 23 de maig.

Una fita significativa en la nostra trajectòria com a plataforma sectorial dedicada a la divulgació de coneixement i crear oportunitats de negoci en l’àmbit de la climatització, ventilació, refrigeració i energia. L’associació s’enorgulleix de fomentar la formació contínua, col·laboració i la innovació en tot el sector.

Des de la seva fundació, en 1984, hem treballat incansablement per a ser la veu unificada que fomenti el desenvolupament del sector i generi un clima propici per al creixement, la innovació i la col·laboració. Ara, en aconseguir aquesta etapa emblemàtica, volem compartir aquest assoliment amb tots els actors que ens han acompanyat en aquest viatge.

La celebració del 40 aniversari d’ACTECIR serà un esdeveniment memorable, reunirà més de 200 professionals del sector, incloent-hi instal·ladors, fabricants, prescriptors i tècnics especialitzats en climatització, refrigeració, energies renovables i ventilació. Comptarem amb la participació de les empreses més destacades del sector.

Aquest esdeveniment ho celebrarem en el marc incomparable del MACBA, “Museu d’Art Contemporani de Barcelona” a la Sala “El Convent dels Àngels” on podrem gaudir de tota la família d’ACTECIR i en companyia de tots els actors que han contribuït a crear l’associació , mantenint un creixement constant i treballant sempre amb molta energia. Serà un esdeveniment memorable on ens esperen moltes sorpreses.

Articles relacionats

40 Aniversari ACTECIR

ACTECIR, l’associació Catalana de Tècnics en Energia, Climatització i Refrigeració, es complau anunciar la celebració d’un esdeveniment exclusiu, el seu

Llegir més »