40 Aniversari ACTECIR

L’Associació Catalana de Tècnics en Energia, Climatització i Refrigeració (ACTECIR) va celebrar el seu 40 aniversari amb un èxit rotund dijous passat 23 de maig. L’esdeveniment va reunir més de 200 professionals del sector, incloent-hi instal·ladors, fabricants, prescriptors i tècnics especialitzats en climatització, refrigeració, energies renovables i ventilació, amb la col·laboració inestimable de les nostres empreses patrocinadores.

La celebració va tenir lloc en l’incomparable marc del MACBA, “Museu d’Art Contemporani de Barcelona”, a la Sala “El Convent dels Àngels”. Va ser una jornada memorable i emotiva que va reunir a tota la família d’ACTECIR i a tots els actors que han contribuït a crear i mantenir l’associació en constant creixement.

El president de’ACTECIR, Pedro Garcia, va pronunciar un discurs en el qual va parlar sobre el passat, present i futur de l’associació, i agraïnt la presència de tots els assistents, empreses patrocinadores i al ICAEN, Institut Català d’Energia. A més, es van projectar vídeos històrics que van repassar la trajectòria d’ACTECIR a través dels seus ex presidents des de la seva fundació fins a la situació actual, la qual cosa va brindar a l’esdeveniment d’emoció i sentit als seus 40 anys d’história.

Un dels moments més destacats i emotius de la nit va ser el segon lliurament dels Premis ACTECIR, que van reconèixer a professionals en quatre categories: Emprenedoria, Excel·lència, Comunicació i Honorífic. Els premis van ser lliurats pels patrocinadors Or de l’esdeveniment.

Premi Emprenedoria:

Blanca Iglesias, Directora de GEINSTAL, va rebre el premi de mà de Miguel Angel Garrido, CEO del Grup Italsan.
Joan Sampedro Juárez, CEO de Baetulenn, va rebre el seu premi per Javier Mestre, Director General de TESTO.

Premi Excel·lència:

Marta San Román, Directora General  AFEC, va rebre el premi per Gonçalo Barral, Director General de Groupe Atlantic Espanya i Portugal.
Joan Josep Escobar, Cap de la Divisió de Gestió Energètica del ICAEN (Institut Català d’Energia), va rebre el seu premi per Pere Sust, Director Regional de Mitsubishi.

Premi Honorífic:

Lluís Ferrero i Josep Maria Corretger, ex presidents d’ACTECIR, van rebre un emotiu reconeixement per la seva contribució a l’associació. Els premis van ser lliurats per Juan José Torres, Director General de TST, i Marta Morera, Directora del ICAEN.

Premi Comunicació:

Patrice Moreno, de la revista Proinstalaciones, va ser guardonat en aquesta categoria per la seva destacada labor en l’àmbit de la comunicació, especialment per estar sempre fent costat a ACTECIR, el premi va ser lliurat per Pedro Garcia, President d’ACTECIR.

Durant tota la presentació de l’esdeveniment, l’artista, Karla Frechilla, creava en directe una bonica peça artística que representava, en paraules de l’autora a “un munt de persones que venen de fa 40 anys, amb un gran cor que és l’associació i amb molta força per a avançar en el futur”, aquesta peça va ser lliurada a mode de rèplica en miniatura a tots els assistents al finalitzar l’esdeveniment.

La vetllada va culminar amb una activitat interactiva moderada i presentada per Jordi Nexus, que va fer gaudir a tots els asisntentes amb la seva alegria i la seva màgia, seguida d’un magnífic còctel que va permetre als assistents gaudir d’un moment de networking i celebració.

Des d’ACTECIR volem expressar el nostre més sincer agraïment a tots els participants, assistents i patrocinadors que van fer possible aquest esdeveniment. El seu suport i col·laboració han estat fonamentals per a l’èxit de la nostra celebració del 40 aniversari.

Adjuntem algunes fotos del esdeveniment, i també la revista del 40 Aniversari en format digital per tal de que us la pogueu descarregar i  veure la història, el present, passat i futur de l’Associació.

 

Articles relacionats