Assemblea Anual de socis i sòcies d’Actecir 2019

 Va tenir lloc a la Nissan Brand Center

 Ahir, dia 27 de juny de 2019, es va celebrar la Assemblea Anual de socis i sòcies d’Actecir 2019 a la Nissan Brand Center. En l’Assemblea es va comentar com es van tancar els números l’any passat, 2018. També, en l’estat que es troba actualment Actecir i fins on es vol arribar.

Des de fa tres anys Actecir, sobretot el passat any 2018 i l’any actual 2019, l’associació ha fet molts canvis, la major part positius per seguir millorant i creixent en el sector.

Els objectius principals es fer més visible l’Associació, augmentar la massa social (socis, entitats i micro-entitats), augmentar el lloguer d’equips de mesura i potenciar la formació, etc. Per aquest motiu la primera actuació va ser sanejar l’estructura administrativa interna, per tal de fer-la més rendible i efectiva.

actecir

Per donar més visibilitat a Actecir es va fer una nova WEB, que es va estrenar al juliol del 2018. I per fer més efectiu el treball, al 2018, es va renovar els equips informàtics. Aquest any 2019 vam optar per la creació d’un vídeo anomenat “10 raons per fer-se soci”.

També, i per poder abastar més àmbits d’actuació, es van crear 3 noves àrees tècniques, com: Calefacció i ACS, Energies Renovables, i Ventilació i Tractament d’aire, que s’afegien a les existents d’energia, Climatització, i Refrigeració. També es va aprofitar per reestructurar la Junta Directiva, amb l’incorporació de noves persones, persones amb molta empenta i iniciativa.

actecir 2

I la darrera, i per tal de poder augmentar els ingressos, es van potenciar, i molt, els cursos de formació, ja des de finals del 2017, durant tot el 2018, i també al 2019. Cursos fets en col·laboració amb AEFYT, amb qui ens uneix una magnífica relació.

Tot això i molt més es va comentar ahir a les instalacions de la Nissan on ens van deixar provar els seus cotxes elèctrics. Va ser tot una experiència!

Nissan 2
Nissan 3
Nissan 4

Articles relacionats

40 Aniversari ACTECIR

ACTECIR, l’associació Catalana de Tècnics en Energia, Climatització i Refrigeració, es complau anunciar la celebració d’un esdeveniment exclusiu, el seu

Llegir més »