Eurofred presenta els nous sistemes Close Control per a Centres de Dades

Ofereixen l’estat de la tècnica d’innovació i excel·lència en l’aire condicionat

Barcelona, 14 de gener, 2019.-Eurofred ha presentat la nova família de sistemes de Control de tancament de Montair que ofereixen l’estat de la tècnica d’innovació i excel·lència en climatització i refrigeració per a aplicacions tecnològiques com de precisió Sales de servidors, centres de dades o instal·lacions de telecomunicació.

Montair té una gamma innovadora i eficaç dels productes especialment dissenyada per a control de la temperatura en mitjana i alta densitat centres de dades, així com unitats especialitzades en aplicacions de telecomunicació.
Centres de dades de mitja densitat

Els sistemes de Control per a centres de dades de densitat mitjana s’ofereixen en el poder fins a 20kW per bastidor i inclou sistemes inverter plena en ambdues expansió directa amb condensació d’aire (XIP), així com els sistemes d’expansió directa fluids doble. Amb condensació d’aire i tecnologia inverter complet (Punta).
Els sistemes permeten configuracions entre 17kW a 136kW, amb desplaçament inverter compressors, EC admiradors de inverter “Plug-Fan”, un Eid de fins a 4,5, dimensions molt compactes i un baix nivell sonor. Tenen una vàlvula d’expansió electròniques, pressió estàtica i aire constant flux i són adequats per ambients freqüència amb temperatures externs fins a 52 º C.
Per la seva banda, els sistemes de Control de tancament amb compressors de desplaçament i inverter CE “endoll-fan ” o aficionats radials s’ofereixen diferents versions: directa d’expansió amb aire condensació fan tipus EC “endoll-fan “. XOC: Unitats d’expansió directa amb condensació d’aire amb els fans radials (XOP); Doble expansió directa líquid amb la condensació d’aire amb ventilador de inverter EC  ” Plug-Fan” (TOP); Doble expansió directa líquid amb la condensació d’aire amb inverter CE “Plug-Fan ” (TOC) ventiladors; Ventiladors d’expansió directa amb condensació d’aigua amb tipus EC “Plug-Fan ” (HOP), amb expansió directa amb condensació d’aigua amb tipus radial d’aficionats EC (HOC); REFREDAMENT gratuït d’expansió directa amb condensació per aigua amb EC ventiladors tipus  ” Plug-Fan” (FOP); REFREDAMENT gratuït d’expansió directa amb condensació d’aigua amb els fans radials (FOC); Chillers d’aigua amb CE de tipus “Plug-Fan ” aficionats (WOP); Chillers d’aigua amb els fans radials (WOC); Chillers doble swappable aigua amb EC ventiladors tipus  ” Plug-Fan” (DOP);  i chillers de doble-intercanvi d’aigua amb els fans radials (DOC).

Sistemes Lògica

Dissenyat per a centres de dades d’alta densitat, el Sistema Lògica inclou unitats d’última generació amb potències de més de 20 kW per rack. Disposen d’una porta de refredament hidrónico amb sistema de prevenció anti-degoteig, que s’instal·len en els propis racks i funcionen conjuntament amb refredadores d’aigua, refredant exclusivament el focus de calor optimitzant així la relació de superfície. Aquesta solució inclou el sistema patentat anti-degoteig LEAK PREVENTION SYSTEM. Els seus elements inclouen components com: porta de refrigeració del darrere, refredadora d’aigua d’alta eficiència, sistema patentat anti-degoteig i sistema de gestió integrat.

Ofereixen una potència frigorífica d’entre 25 – 45 kW per porta, màxima protecció dels equips de dades, dimensions compactes en unitats flexibles i adaptables, facilitat de manteniment, costos d’instal·lació reduïts, gestió remota i tots els equips són aptes per a ambients tropicalitzats amb temperatura d’exterior de fins a 52 ºC.
Sistemes per a telecomunicacions.
L’oferta MONTAIR es completa amb una família d’unitats compactes d’expansió directa per a exterior i interior, especialment dissenyades per a sales de telefonia i estacions de telecomunicació. La gamma inclou versions per a climes temperats i tropicalitzats, amb temperatures exteriors de fins a 52º. Ofereixen una potència frigorífica d’entre 4 i 29kW, ventiladors EC Inverter “Plug-Fan” i tecnologia Free Cooling.
Sobre Eurofred

Eurofred és un líder destacat en la distribució de marques com Fujitsu, General, Daitsu, Aquatermic, Clint, ISA, Technoblock i Giorik, entre d’altres. Equipaments per a diferents sectors (climatització domèstica, comercial i industrial, calefacció i Horeca) que destaquen per la seva alta eficiència energètica en un model que contempla el canal professional i el consumidor final, als que ofereix la màxima excel·lència en productes i serveis.

Articles relacionats

40 Aniversari ACTECIR

ACTECIR, l’associació Catalana de Tècnics en Energia, Climatització i Refrigeració, es complau anunciar la celebració d’un esdeveniment exclusiu, el seu

Llegir més »