Nou Catàleg Confort & Salud de Orkli

Data: 10 març

El nou negoci Confort & Salut de *Orkli ve amb un “nou catàleg” sota el braç 

Més de 230 pàgines amb les novetats més importants emmarcades dins de l’Ecosistema de Solucions d’Eficiència Energètica, Confort i Salut en la Llar. Un univers de possibilitats per a l’edificació del present i del futur.

750 GRAMS DE SOLUCIONS D’EFICIÈNCIA ENERGÈTICA, CONFORT I SALUT EN LA LLAR

Confort & Salut és la proposta de valor del nou negoci de *Orkli, una nova manera d’entendre el confort en la llar, més eficient, sostenible i connectat i on la salut i qualitat de l’aire interior passen a ser una prioritat.

Solucions com la ventilació amb recuperació de calor, el control de la qualitat de l’aire interior o la regulació de clima i domòtica, són només una mostra del compromís de Orkli amb l’entorn, perquè la casa del futur és sostenible, és Orkli.

El nou catàleg ve carregat amb nombroses novetats, destacant el nou sistema de regulació zonificada, el sistema de control i monitoratge de la qualitat de l’aire interior i les aplicacions de domòtica, així com noves línies de producte com la d’equilibrat hidràulic i armaris de comptabilització, entre altres.

Punxa i descobreix-ho!!

Articles relacionats

40 Aniversari ACTECIR

ACTECIR, l’associació Catalana de Tècnics en Energia, Climatització i Refrigeració, es complau anunciar la celebració d’un esdeveniment exclusiu, el seu

Llegir més »