Salvador Escoda S.A obre la seva setena EscodaStore en Valls (Tarragona)

Nova EscodaStore Valls

Salvador Escoda, distribuïdora de material per a instal·lacions de climatització, aigua, gas, energies renovables i aïllament presenta la seva setena EscodaStore a Valls (Tarragona).

La companyia continua apostant amb força en el seu projecte d’expansió i en aquesta ocasió obre la seva setena EscodaStore al carrer Fusters, 241 naus 20-21 en la localitat de Valls. Aquest nou punt de venda és el tercer que la distribuïdora obre a la província de Tarragona.

Aquesta botiga amb format EscodaStore compta amb 150 expositors equivalents a 700 metres lineals amb exposició de producte a la venda perquè els instal·ladors puguin tenir una experiència molt més pròxima i dinàmica en el punt de venda. A més, compta amb ampli magatzem que permeti oferir una gran varietat de productes en estoc permanent.

Una altra novetat és que la botiga ofereix 10 metres de taulell segmentat per divisions de producte perquè els instal·ladors vagin directament a la secció que sigui de la seva conveniència. Històricament, les botigues tenien un taulell únic pel qual s’atenia a tots els clients, independentment de la mena de producte en el qual estiguessin interessats. Ara la companyia aposta per aquest format de botiga per a millorar l’experiència de compra en el punt de venda.

Aquesta nova obertura de Salvador Escoda en la Costa Daurada respon a la voluntat de la companyia de donar servei als seus clients instal·ladors i a la seva iniciativa per impulsar la proximitat cap als seus clients, als qui considera el motor de la seva activitat.

Dades de la EscodaStore de Valls:

– 500 m² de botiga

– 500 m² de magatzem

– 10 metres de taulell

– 150 expositors (equivalents a 700 metres lineals)

– 300 m² de pàrquing

– Horari: Dilluns a divendres 07.30 – 13.00 i 15.00 – 18.00

Articles relacionats

40 Aniversari ACTECIR

ACTECIR, l’associació Catalana de Tècnics en Energia, Climatització i Refrigeració, es complau anunciar la celebració d’un esdeveniment exclusiu, el seu

Llegir més »