Salvador Escoda S.A reobre la seva botiga de Girona com Escoda Store

Salvador Escoda reobre botiga

Salvador Escoda, distribuïdora de material per a instal·lacions de climatització, aigua, gas, energies renovables i aïllament reobre la seva botiga de Girona en forma de EscodaStore, i la reubica al Carrer Sant Coloma, 111 a Girona.

Aquesta és l’onzena EscodaStore de la companyia i suposa una reubicació per a permetre una ampliació de la superfície de botiga i de magatzem, que ara compten amb més de 1.000m2. Aquesta remodelació permet que la botiga de la capital gironina s’ajusti al nou concepte de botiga EscodaStore, orientada a l’autoservei, amb interactivitat, tecnologia i servei exprés, ja que forma part de la xarxa de botigues Connecta, la web App de Salvador Escoda al servei de l’instal·lador.

El concepte EscodaStore neix en l’organització a partir de la idea de situar al client en el centre de l’activitat, la qual cosa es coneix com “customer centric culture”. Una de les accions que Salvador Escoda està potenciant com a companyia en aquest sentit és reformar els seus punts de venda per a convertir-los en showrooms, espais dinàmics on el client instal·lador pugui interactuar amb materials en exposició i venda. Es pretén amb això dinamitzar l’experiència de compra en el punt de venda i oferir un espai més versàtil i modern en el qual el client gaudeixi d’una experiència 360è.
Neteja Copia el text

Aquesta botiga amb format EscodaStore compta amb 150 expositors equivalents a 750 metres lineals amb exposició de producte i 7 metres lineals de taulell segmentat per divisions de producte perquè els instal·ladors vagin directament a la secció que sigui de la seva conveniència.

Dades de la EscodaStore de Girona:

– 400 mde botiga

– 280 m2 de magatzem

– 7 metres lineals de mostrador

– 150 expositors (equivalents a 750 metres lineals)

– 400 mde parking

– Horari: Dilluns a divendres de 07:30 – 13:00 i 15:00 – 18:00

Articles relacionats