Salvador Escoda SA: nova gamma de difusors ocults Ergovent Rondo i Kvadro

Salvador Escoda SA afegeix al seu catàleg la nova gamma de difusors ocults Ergovent Rondo i Kvadro

 

Salvador Escoda SA, distribuïdora de material per a instal·lacions d’Aire Condicionat, Ventilació, Calefacció, Aigua, Energies Renovables, Gas, Electricitat, Refrigeració i Aïllaments, ja té en estoc una de les primeres novetats de producte al seu catàleg de ventilació 2024 : els nous difusors ocults Ergovent Rondo i Kvadro .

El difusor és una part important del sostre del sistema de ventilació. Els difusors Ergovent de guix s’instal·len en un sostre de guix, arrebossat i pintat tot del mateix color que el sostre. Aquesta és la darrera tendència en disseny d’interiors .

A més, ofereixen una instal·lació fàcil i ràpida i permeten la connexió a qualsevol conducte estàndard. Són adequats per a sostres d’una i dues capes de guix. Actualment, la gamma inclou models rodons -Rondo- i quadrats -Kvadro- amb connexions de 100 mm, 125 mm i 160 mm de diàmetre .

Es tracta de difusors amb cura pensats i perfeccionats. Els especialistes ho trien a causa de la instal·lació convenient i els paràmetres tècnics garantits. El seu disseny elegant , el funcionament silenciós i les seves característiques el fan una solució perfecta dins del catàleg de producte de Salvador Escoda SA

Més informació difusors Ergovent Rondo i Kvadro : https://www.salvadorescoda.com/misc/Ergovent_flyer_ES.pdf

 

 

Articles relacionats

40 Aniversari ACTECIR

ACTECIR, l’associació Catalana de Tècnics en Energia, Climatització i Refrigeració, es complau anunciar la celebració d’un esdeveniment exclusiu, el seu

Llegir més »