ACTECIR present a la Jornada ASHRAE SPAIN CHAPTER

Data jornada: 26 abril

ACTECIR, va estar present a la Jornada d’ASHRAE SPAIN CHAPTER, amb motiu de la visita de Mick Schwedler, actual President d’ASHRAE.

El Nostre Former President (1990-1993) , i membre d’ASHRAE, Ramon Pons, va estar present a la Jornada en representació d’ACTECIR. 

Durant la seva xerrada, Mick va recordar la importància d’alimentar les nostres arrels per al nostre creixement personal i impacte global avui i en les generacions futures. La missió d’ASHRAE és servir a la humanitat fomentant el desenvolupament de les arts i les ciències en matèria de climatització, ventilació, refrigeració i altres disciplines associades, en un entorn construït saludable i sostenible per a tots.

Durant l’acte també van participar Andrés Sepúlveda, Director d’ASHRAE Region XIV Europe que va parlar sobre el present i futur de la Societat i la gran varietat de recursos tècnics que ofereix a tots el seu membres i Jesus De Lara que va recordar les activitats més importants desenvolupades pel capítol espanyol en els últims anys i va presentar les previstes per al 2022, entre les quals destaca una jornada tècnica sobre descarbonització d’edificis i la Conferència Regional de Capítols d’ASHRAE 2022 de la Regió XIV a Madrid.

Es va reconèixer, a més, la labor i trajectòria d’importants personalitats i entitats vinculades amb ASHRAE amb el lliurament de Diplomes per part de Ignacio Gómez Cornejo, President Electe del Spain Chapter.

L’acte va tenir lloc a l’Hotel Novotel *Hotels Madrid *City Les Vendes i va finalitzar amb un vi espanyol en el qual ens va permetre retrobar-nos amb grans professionals del sector.

Us deixem una mostra d’algunes fotos de la Jornada.

Articles relacionats

40 Aniversari ACTECIR

ACTECIR, l’associació Catalana de Tècnics en Energia, Climatització i Refrigeració, es complau anunciar la celebració d’un esdeveniment exclusiu, el seu

Llegir més »