Ajudes Catalunya RD 1124, Renovables Tèrmiques sector industrial i terciari

Data: 3 de juliol

Avui s’ha publicat l’obertura de la línia d’ajudes per a impulsar les energies renovables d’ús tèrmic a Catalunya dotada amb 27,3 milions d’euros per a el sector primari, l’àmbit domèstic i la indústria. La línia està dotada de recursos dels fons europeus Next Generation.

Com sabeu les ajudes del RD 1124 arriben al 70% en el sector públic, i del 35 al 45% en el sector privat, en funció de la grandària de l’empresa (gran, mitjana o petita). El cost de referència màxim per a les ajudes de solar tèrmica és de 750€ / M2.

Les sol·licituds es podran cursar a partir de demà 2 d’agost, i finalitza quan s’esgoti el pressupost disponible o, com a màxim, el 31 de desembre 2023.

En cas que s’esgoti el pressupost assignat o de reassignació de pressupost, i sempre com a màxim fins al 31 de desembre de 2023, es poden registrar sol·licituds en condició de llista d’espera, que s’atenen per rigorós ordre de presentació, supeditades al fet que es produeixin desistiments o revocacions de les sol·licituds de ajudes previs que poguessin alliberar pressupost, o bé a la incorporació de pressupost nou en la convocatòria.

 Les sol·licituds han de presentar-se telemàticament i segons el model normalitzat que està a la disposició de les persones interessades en el Canal Empresa ( http://canalempresa.gencat.cat).

Fes click a la imatge per accedir a tota la informació:

Articles relacionats

40 Aniversari ACTECIR

ACTECIR, l’associació Catalana de Tècnics en Energia, Climatització i Refrigeració, es complau anunciar la celebració d’un esdeveniment exclusiu, el seu

Llegir més »