Assemblea Anual de socis i sòcies d’Actecir 2020

Va tenir lloc al Hotel Catalonia Plaça Catalunya

El dia 14 de juliol de 2020, es va celebrar la Assemblea Anual de socis i sòcies d’Actecir 2020 al Hotel Catalonia de Plaça Catalunya. En l’Assemblea es va comentar com es van tancar els números l’any passat, 2019. També, en l’estat que es troba actualment Actecir i fins on es vol arribar.

L’associació ha fet molts canvis, la major part positius per seguir millorant i creixent en el sector.

Els objectius principals es fer més visible l’Associació, seguir augmentant la massa social (socis i sòcies), potenciar la formació y sobretot el lloguer de equips de mesura, etc.

Aquest any els equips de mesura han estar revisats, reparats i substituits els que ja estaven sense utilitat, encara que amb la situació que estem vivint s’ha paralitzat, esperant de cara al setembre que es pugui tornar endevant.

A l’Assemblea 2020, s’han vist tots el canvis sobretot per part dels membres, així com el canvi de presidència. 

També, per seguir millorant i ampliant les àrees i oferir als nostres socis i sòcies un bon servei, s’han realitzat canvis en les àrees tècniques i ha entrar persones amb ganes de poder aportar tot el que saben com a professionals.

Durant el 2019 i principis de 2020 per tal de poder augmentar els ingressos, es van potenciar, els cursos de formació, encara que tot el que estaba previst aquests mesos s’ha fet com s’ha pogut o deixant-los per a més endevant. 

Tot això i molt més es el que va guiar l’Assemblea 2020 d’ACTECIR, gràcies a tots per seguir formant part per seguir creixent!

Articles relacionats

40 Aniversari ACTECIR

ACTECIR, l’associació Catalana de Tècnics en Energia, Climatització i Refrigeració, es complau anunciar la celebració d’un esdeveniment exclusiu, el seu

Llegir més »