ASHRAE crea una pàgina especifica del COVID-19

Amb informació tècnica i relevant

A l’igual que totes les organitzacions a nivell mundial, ASHRAE reacciona davant l’amenaça de l’COVID-19, que ja estem patint en moltíssims països del món.

ASHRAE ha creat una pàgina específica amb informació tècnica i rellevant per ajudar a respondre qüestions sobre el coronavirus, relacionades amb l’operativa i el manteniment dels sistemes de climatització i refrigeració.

 

RECURSOS TÈCNICS COVID-19

 

Aquesta pàgina ofereix un accés fàcil als recursos propis, en relació a aquest tema, de ASHRAE i de diferents professionals de sector.

Recomanen a tots els seus membres, patrocinadors, entitats col·laboradores i altres simpatitzants de l’ASHRAE Spain Chapter que segueixin les pautes dictades pel CDC y l’OMS minimitzar el risc de contagi per COVID-19.

La Junta Directiva d’ASHRAE avaluarà, contínuament, l’impacte del COVID-19 i ajustar les activitats i recursos de la Societat en conseqüència. Des del Spain Chapter us aniran informant a mesura que ASHRAE s’adapti a aquestes circumstàncies que canvien ràpidament.

Desitgen i esperen que tots vosaltres i les vostres famílies estigueu sans i segurs i aviat puguem reprendre la normalitat.

 

Articles relacionats