ASHRAE Jornada Tècnica. Diseny HVAC i Prefabricació Modular

Data: 28 gener

  •  Data i hora: La Jornada Tècnica tindrà lloc el día 28 de gener, en STREAMING a través de la plataforma Zoom, en horari de 15:30h – 19:15h.

Simultàniament a l’evolució de la indústria, les instal·lacions mecàniques d’edificis han anat adoptant noves tècniques i desenvolupaments en concordança. Tal vegada fins i tot avantatjant a altres sectors. Prova d’això són, per exemple, els sofisticats sistemes de control de temperatura, humitat, difusió i qualitat d’aire, sense comptar els progressos en eficiència energètica reeixits, des de la producció, fins a les unitats terminals.


Gran part d’aquests avanços els han propiciat aquells components i equips desenvolupats, produïts i assemblats en les factories, ja llestos per a la seva instal·lació i posada en marxa “in situ”

Avui dia i en constant increment, són innombrables els equips modulars que integren les instal·lacions, en comparació amb no fa molts anys, quan pràcticament tot era desenvolupat i fabricat en obra. Aquesta tendència va en augment a tot el món, fins al punt de l’aparició de companyies instal·ladores especialitzades en instal·lacions modulars.

La Jornada Tècnica titulada Disseny HVAC i Prefabricació Modular estarà basada en aquesta tendència i ens aportarà la visió actual i futura, des dels diferents punts de vista d’aquells professionals que projecten, executen instal·lacions i fabriquen components modulars per a les instal·lacions HVAC.


Comptarem amb destacats professionals del sector com:
– Manuel López Acosta, Soci i Director General de FSL
– Antonio Tabasco, Director d’Enginyeria Global de Nabiax
– Els últims avanços, desenvolupaments, aplicacions i avantatges en la prefabricació de components, ens vindran presentats conjuntament per dos fabricants líders en les seves respectives àrees, com són Italsán i Victaulic, representades per Laura Sánchez i Luis Imperiali.
– Ignacio Rodríguez, Director de Serveis Tècnics i Enginyeria de Jones Lang Lasalle
– Roger Walters, Lead Business Development Manager UK, EMEA & APAC de Integra Mission Critical LLC

link informació e inscripció jornada: https://spain-ashrae.org/diseno-hvac-y-prefabricacion-modular/

Articles relacionats