BAXI Global Partner de la fira Rebuild: innovació en la construcció i la rehabilitació

La primera edició a Espanya de Rebuild Expo & Congress es durà a terme entre el 26 i 28 de setembre a Barcelona

BAXI, companyia líder i referent en sistemes de climatització, serà un dels patrocinadors principals de la fira Rebuild, que se celebra per primera vegada a Espanya. La fira reuneix els principals agents que busquen la innovació en el sector de la construcció i la rehabilitació i, per aquest motiu, BAXI ha apostat de manera ferma per aquest esdeveniment, ja que la innovació i la recerca constant de solucions respecte a la climatització de l’ llar són el seu eix estratègic.

Rebuild se celebrarà entre els dies 26 i 28 de setembre al Centre de Convencions Internacional de Barcelona (CCIB). Aquesta fira pretén ser un esdeveniment pioner en el sector de la construcció i la rehabilitació, l’únic enfocat a convertir-se en una plataforma exclusiva per dinamitzar el sector de la rehabilitació, la reforma i l’eficiència energètica d’habitatges i edificis.

Jordi Mestres, director general d’BAXI a Espanya i Portugal, considera que formar part d’aquest tipus de projectes a casa nostra és clau per a la companyia ja que els objectius que persegueix aquest congrés estan alineats amb els principis empresarials de BAXI. “Creiem fermament que el futur de la climatització està marcat per l’eficiència i l’ús de les energies renovables i és per això que en BAXI ha un fort compromís amb la innovació en el sector de la construcció i la rehabilitació”, ha afirmat Mestres.

La fira Rebuild pretén anar un pas més enllà i acull, a més, el Congrés Nacional d’Arquitectura Avançada i Construcció 4.0. Aquest serà un espai per al professional on es podran descobrir els nous materials, les últimes tecnologies emergents i els sistemes constructius més innovadors del moment. BAXI també participarà en aquest congrés en una taula rodona titulada “Cap a una arquitectura sostenible” en què Alberto Jiménez, Director Tècnic de BAXI, serà un dels ponents.

En aquesta línia, Mestres ha afegit que “és molt interessant que se celebrin aquest tipus d’esdeveniments que es converteixen en un punt de trobada per als professionals del sector de la construcció i rehabilitació que impulsen i entenen la innovació com un aspecte essencial per aconseguir major competitivitat “.

Articles relacionats