BAXI: Trobada anual a la fira Climatització i Refrigeració

Jordi Mestres, director general de BAXI en Espanya i Portugal, va senyalar que el mercat espanyol va a continuar creixent.

Madrid, 06 de març de 2019

BAXI, especialista en la fabricació d’equips de climatització per a la llar, va celebrar el 25 de febrer al voltant de la Fira de Climatització i Refrigeració -C & R- seva convenció anual que aglutina a la seva xarxa de distribuïdors i consolida la seva aposta per ser el partner amb el porftolio de producte més extens, com es va poder observar a La Casa de Consum Gairebé Nul, #LaCasaBAXI.

Jordi Mestres, director general de BAXI a Espanya i Portugal, va aprofitar aquesta reunió per fer balanç de la situació actual del sector de la climatització actualment i conclou que “el mercat espanyol va a continuar oferint bones oportunitats de creixement, empès per la reposició de velles instal·lacions que no van ser realitzades durant la crisi ia la qual s’afegeix el creixement de la nova construcció residencial “.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sobre la convenció

Més de 250 persones van acudir a la convenció on es van poder presenciar les ponències de l’equip directiu de BAXI en una trobada privada a la Hisenda Campoamor, seguit d’un sopar ofert pel reconegut xef Rafael Parro. A més, els integrants de xarxa de distribuïdors de BAXI van ser els primers a descobrir l’estand de la fira i la Casa de Consum Gairebé Nul, que inclou un sistema integral de climatització de què poden disposar els habitatges per generar el mínim impacte mediambiental.

Durant la trobada, Jordi Mestres va destacar que la nova construcció és i serà més exigent a partir de “les demandes normatives (ECCN) i per part del propi usuari el canvi cap a un nou tipus de confort més sostenible on l’aerotèrmia i els sistemes solars tindran un paper clau “.

Va tancar la convenció l’entrenador del BAXI Manresa (equip de la Lliga Endesa), Joan Peñarroya, que va en connexió en directe des d’un entrenament va oferir una inspiradora xerrada en la qual va manifestar que “la clau de l’èxit és saber a on vols arribar”, 1 bon consell per afrontar la transició energètica del sector de la climatització.

Nous productes

A la convenció anual, Jaume Alcover, Director de Màrqueting, va presentar la seva proposta de climatització amb la incorporació de les bombes de calor per al segment comercial i el llançament de la gamma d’aire condicionat R32. A més, també es van avançar les principals novetats de producte que es van poder descobrir a l’estand a la fira CiR:

– Nova gamma de ventilació residencial

– Nou diseny de la caldera estrella Platinum Compact Eco – Black Edition

– Novetats en solar: DrainBack residencial i panel tèrmic Slim PV

– Aplicació del nou Codi Tècnic

Articles relacionats