BioQuat

El seu lema: Eficiència i Sostenibilitat

Consultoria Energètica i MediambientalS.L. es va crear l’any 2000, treballant des dels seus inicis sota la marca BioQuat®, de reconegut prestigi i líder en optimització i eficiència energètica. 

La consolidada experiència de BioQuat en tots els camps de l’ eficiència i la gestió energètica, garanteix que la seva professionalitat és indiscutible.

Son especialistes en compres agregades d’energia elèctrica i gas natural per un o múltiples punts de subministrament mitjançant plataformes electròniques per subhastes inverses, o amb licitacions obertes. Totes les licitacions s’acompanyen dels informes pertinents, amb el resultat de la oferta guanyadora, la qual cosa garanteix la imparcialitat i total transparència en les adjudicacions.

Com la consultoria independent que son, no estan vinculats, ni contractualment ni econòmicament, amb cap de les comercialitzadores energètiques existents. Aquesta independència els permet total llibertat a l’hora d’obtenir els millors preus per als seus clients.

Des de la seva creació l’actual Gerent, Anna Mª Carrasquer Estrada PhD, ha estat Sòcia, Fundadora i Administradora Única de la mercantil, exercint a més com a Directora de l’Àrea de Medi Ambient primer, i com a Directora de l’Àrea de Comptabilitat i Finances.

FES CLICK PER A MÉS INFORMACIÓ

Articles relacionats