CIAT: “Esto es CIAT 2022”

Data: 4 novembre

ESTO ES CIAT 2022

Montilla, 4 de noviembre 2021

*CIAT ha celebrat en les seves instal·lacions de Montilla (Còrdova), una sèrie d’esdeveniments sota el lema “Això és *CIAT 2022”, al llarg de tres jornades en les quals ha reunit a més de 200 assistents, que han tingut l’oportunitat de conèixer a fons la seva nova gamma de *Rooftops, així com les actualitzades instal·lacions de la seva fàbrica d’Espanya.

El nou desenvolupament de producte, centra el focus a minimitzar la petjada de carboni dels equips, sent el cicle de vida del producte un aspecte determinant en el disseny de la gamma. Tenint sempre present la petjada de carboni des de la concepció i fabricació del producte fins al seu reciclatge, i per descomptat durant el seu funcionament, prioritza l’eficiència, i obté valors estacionals *top en equips *rooftops.

Durant la visita a la planta, els participants van tenir l’oportunitat de veure diversos processos productius, entre els quals tenen lloc la nova línia de fabricació de *rooftops d’alta potència, que integra llocs de test final totalment automatitzats, i ha estat concebuda per a garantir la màxima fiabilitat. Aquests avanços permetran duplicar la producció d’aquest producte, en els pròxims mesos.

Així mateix destaca el nou laboratori d’assajos, pioner a Europa per a equips autònoms aire-aire i especialment per a *rooftops, amb possibilitat d’assajar equips fins a 280 kW, sota les condicions climàtiques més severes des de -15 °C a +52 °C i llest per al desafiament dels nous refrigerants i homologat per a conduir assajos per a *Eurovent. Posseeix un sistema de monitoratge, i sensors d’última generació.

La planta ha aconseguit un total de 5.3M€ d’inversions en modernització i ampliació durant 2020, entre elles una nova línia de xapa de 2.0 M€, que permetrà incrementar la producció i el creixement de la planta, que actualment compta amb un total de 570 empleats.

Sobre *CIAT
*CIAT és una de les marques líders a Europa en solucions de calefacció per bomba de calor, refrigeració i tractament de l’aire per als sectors residencial, comercial, sanitari i industrial. Des del disseny del producte fins a la definició dels sistemes alimentats per aigua, *CIAT ofereix solucions basades en tres conceptes bàsics: confort, optimització del consum energètic i millora de la qualitat de l’aire interior dels edificis. Aquest triple enfocament permet a *CIAT oferir sistemes sostenibles que garanteixen un equip amb una eficiència energètica altament avançada que, al seu torn, compleix amb les certificacions i normativa mediambiental. *CIAT forma part de *Carrier Global *Corporation, el principal proveïdor en el món de solucions per a edificis saludables, segurs i sostenibles, així com per a la cadena de fred. Visiti www.grupociat.es i segueixi’ns en *LinkedIn *CIAT Espanya.

Articles relacionats