Daikin patrocina la XI Conferència Espanyola Passivhaus

L’esdeveniment tindrà lloc entre els dies 11 i 16 de novembre

Madrid, 6 de novembre de 2019

Daikin, com a companyia líder en l’àmbit de la climatització, serà present per primera vegada en la XI Conferència Espanyola Passivhaus, organitzada per la Plataforma d’Edificació Passivhaus (PEP), que es celebra aquest any a Burgos de l’11 a l’16 de novembre. A l’estand número 5, es presentaran totes les novetats de producte de calefacció de la companyia. Els equips Daikin Altherma basats en la Aerotermia (energia gratuïta de l’aire) cobreixen totes les necessitats de climatització i producció d’aigua calenta sanitària (ACS) dels usuaris i incorporen la tecnologia més avançada i eficient del mercat.

El principal objectiu d’aquesta Conferència és proporcionar un fòrum de trobada dirigit cap a la mínima demanda energètica per a tot el sector de la construcció: tècnics, fabricants i en definitiva tots els agents implicats en aquest complex procés (tècnics, administració, fabricants i en general tots els agents implicats en tot el procés de disseny, promoció, construcció i ús d’edificacions).

Avui dia, els nostres edificis són responsables de el 40% de les emissions de CO₂ del nostre planeta, raó per la qual tant Daikin com la Plataforma d’Edificació Passivhaus -i els altres participants- busquen establir paràmetres que ajudin a reduir aquesta taxa d’emissions i garantir un entorn més eficient tant a nivell energètic com econòmic. A més, cal tenir en compte que les persones passem la majoria del nostre temps en edificis -ja siguin cases, col·legis o oficines- i la seva qualitat ambiental guarda estreta relació amb el nostre descans, la nostra productivitat i, al capdavall, la nostra salut.

En aquest sentit, Daikin, com a únic fabricant de mercat tant d’equips de climatització com de refrigerants, ocupa una posició privilegiada en el desenvolupament de solucions sostenibles que ajudin a reduir de manera rellevant l’impacte mediambiental de les instal·lacions de climatització. A més, arran d’aquest acord, Daikin col·labora en la difusió i implantació del “Estàndard Passivhaus”, un model de certificació orientat a obtenir edificis de molt baixa demanda energètica i un reduït consum d’energia primària.

Articles relacionats

40 Aniversari ACTECIR

ACTECIR, l’associació Catalana de Tècnics en Energia, Climatització i Refrigeració, es complau anunciar la celebració d’un esdeveniment exclusiu, el seu

Llegir més »