DANFOSS

Nova entitat col·laboradora

El seu camí per dissenyar el demà va començar l’1 de setembre de 1933, quan Mads Clausen va fundar Danfoss a la granja dels seus pares en Nordborg, Dinamarca. Des de llavors, Danfoss ha passat de ser una empresa individual a convertir-se en un dels principals subministradors mundials de solucions innovadores i d’eficiència energètica.

Fites més destacats dels 85 anys d’història de Danfoss


La passió per trobar solucions innovadores per als seus clients està arrelada en Danfoss des dels primers invents de Mads Clausen. Des de la vàlvula d’expansió termostàtica per a sistemes de refrigeració, passant per un dels primers capçals termostàtics de radiador d’el món per regular la calefacció, fins als primers convertidors de freqüència fabricats en sèrie o les solucions telemàtiques actuals utilitzades en l’agricultura de precisió. A continuació, pot repassar la seva cronologia, amb les fites més destacades de cada dècada.

Anys trenta: la passió d’un home desencadena la innovació global


Fites: Mads Clausen funda la seva pròpia empresa, «Dansk Køleautomatik og Apparatfabrik», el 1933.

Principals innovacions: primeres vàlvules d’expansió termostàtiques (vàlvules d’aigua, termòstats, pressòstats, assecadors de filtres i altres).

Presència global: s’estableix la primera associació amb el distribuïdor Itho-Schiedam als Països Baixos.

L’equip: 26 persones ocupades en 1939.

Anys quaranta: construcció d’un negoci amb presència internacional


Fites: les exportacions superen el 30% el 1941 i l’empresa passa a dir-Danfoss en 1946.

Principals innovacions: un dels primers prototips mundials de capçal termostàtic de radiador. Es llancen controls i filtres per cremadors d’oli.

Presència global: el 1949, s’estableix la primera distribuïdora a Argentina.

L’equip: en el seu desè aniversari, Danfoss ja compta amb 179 empleats.

PER A MÉS INFORMACIÓ FES CLICK AQUÍ

Articles relacionats

40 Aniversari ACTECIR

ACTECIR, l’associació Catalana de Tècnics en Energia, Climatització i Refrigeració, es complau anunciar la celebració d’un esdeveniment exclusiu, el seu

Llegir més »