Carregant Esdeveniments

40 Aniversari ACTECIR

ACTECIR , l’associació Catalana de Tècnics en Energia, Climatització i Refrigeració, es complau anunciar la celebració d’un esdeveniment exclusiu, el 40è aniversari , el proper 23 de maig .

Una fita significativa a la nostra trajectòria com a plataforma sectorial dedicada a la divulgació de coneixement i crear oportunitats de negoci en l’àmbit de la climatització, ventilació, refrigeració i energia. L’associació s’enorgulleix de fomentar la formació contínua, la col·laboració i la innovació a tot el sector.

Des de la seva fundació, el 1984, hem treballat incansablement per ser la veu unificada que fomenti el desenvolupament del sector i generi un clima propici per al creixement, la innovació i la col·laboració. Ara, en aconseguir aquesta etapa emblemàtica, volem compartir aquesta fita amb tots els actors que ens han acompanyat en aquest viatge.

La celebració del 40è aniversari d’ACTECIR serà un esdeveniment memorable, reunirà més de 200 professionals del sector, incloent-hi instal·ladors, fabricants, prescriptors i tècnics especialitzats en climatització, refrigeració, energies renovables i ventilació. Comptarem amb la participació de les empreses més destacades del sector.

Aquest esdeveniment el celebrarem en el marc incomparable del MACBA, Museu d’Art Contemporani de Barcelona , ​​on podrem gaudir de tota la família d’ACTECIR i en companyia de tots els actors que han contribuït a crear l’associació, mantenint un creixement constant i treballant sempre amb molta energia. Serà un esdeveniment memorable on ens esperen moltes sorpreses.

Articles relacionats