FEGECA participa al 1er Congrés i Premis a l’Excel·lència de la Dona al Sector Elèctric i de Climatització

El passat 19 de juny, FEGECA va participar al 1er Congrés i Premis a l’Excel·lència de la Dona al Sector Elèctric i de Climatització, celebrat a la Reial Fàbrica de Tapissos de Madrid. L’esdeveniment, organitzat per Climaeficiència i Electroeficiència, va reunir destacades professionals i representants de les principals associacions del sector.

La jornada va iniciar amb una càlida recepció i registre dels assistents, seguida per la inauguració oficial on es va emfatitzar la rellevància i el propòsit de l’esdeveniment. Dues taules rodones van marcar el desenvolupament de l’esdeveniment: la primera, integrada per r expertes i representants d’associacions de Climatització i Refrigeració com AGRÈMIA, AFEC, ATECYR, CONAIF, CNI, AMASCAL, AEFYT i FEGECA, que va ser representada per Sonia Pomar, Directora de la nostra Associació. Aquest panell va discutir els desafiaments i les oportunitats del sector, ressaltant l’impacte de les dones en àrees tradicionalment dominades per homes.

La segona taula rodona va comptar amb la participació d’expertes i representants d’associacions del sector Elèctric i Il·luminació com AFME, ADIME, ANFALUM, FENIE APIEM, GRUP PEISSA, SALVADOR ESCODA i SONEPAR, abordant temes crucials i emfatitzant la importància de la igualtat de gènere i la inclusió.

Un dels moments més esperats va ser el lliurament de premis, on es van reconèixer les contribucions destacades de diverses dones, inclosa la nostra directora, Sonia Pomar, que va rebre el premi a l’Organització Compromesa amb la Dona en Climatització. També es van atorgar premis especials a Amparo Almiñana i Marta Escoda, nomenades Dones de l’Any per la seva excepcional aportació a la indústria.

L’esdeveniment va concloure amb una clausura formal seguida d’un sopar cocktail, proporcionant una excel·lent oportunitat per al networking i celebrar els èxits aconseguits per les dones en aquests sectors crucials.

Aquest congrés ha marcat una fita significativa, destacant el talent i dedicació de les dones als sectors de climatització i elèctric, subratllant la necessitat de continuar promovent la igualtat de gènere en totes les àrees de la indústria.

Des d’ACTECIR, felicitem totes les guardonades pels seus èxits i el seu impacte positiu al sector, especialment Sonia Pomar per la nostra estreta relació entre associacions.

Articles relacionats