Fieldpiece llança una potent bàscula de refrigerant sense fil.

Data: 18 gener

Fieldpiece llança una potent bàscula de refrigerant sense fil.

Fieldpiece Europe ha llançat recentment una bàscula de refrigerant sense fil millorada, model SR47INT, per a instal·ladors de HVACR.

Aquest últim model reemplaçarà la fiable bàscula SRS3 de Fieldpiece. La bàscula de refrigerant sense fil recentment actualitzada és una altra innovació per a fer que les eines de la indústria del HVACR siguin més eficients i efectives amb el màxim rendiment i durabilitat en un disseny compacte i portàtil. La durada de la bateria líder en la indústria, l’abast sense fil i la precisió ofereixen una fiabilitat i comoditat inigualables.

La capacitat de càrrega màxima de 114 kg de la SR47INT s’adapta a qualsevol requisit de càrrega o recuperació, mentre que el seu disseny de plataforma de gran grandària amb robustos protectors integrats està dissenyada per a adaptar-se a qualsevol tanc de refrigerant. També compta amb la millor durada de la bateria en la indústria amb una vida útil prolongada de fins a 200 hores en la plataforma, la qual cosa maximitza el temps d’activitat en el lloc de treball.

La SR47INT ofereix un abast sense fil -líder en la indústria- de 300 metres amb l’aplicació Job Link System, la qual cosa permet als tècnics capturar dades fàcilment i enviar informes o factures, i s’integra amb altres eines de mesurament com els analitzadors digitals *SMAN. El seu control remot sense fil es pot emmagatzemar fàcilment en un pràctic buit situat sota la bàscula, és més curt i compta amb una gran durada de la bateria de 80 hores.

Els tècnics necessiten eines que siguin lleugeres però alhora duradores. La seva grandària compacta i el seu baix pes faciliten el tràfec diari, mentre que les seves cantonades protegides amb goma ofereixen una alta protecció contra impactes. La humitat i la pluja no són problemes per a aquesta bàscula, la SR47INT té una certificació IP54 mentre que el seu comandament IP64.

Aquest nou campió de pes pesat de Fieldpiece també ve amb una funda protectora que és fàcil de portar a l’espatlla i inclou embuatat protector per a resistir el transport i emmagatzematge en  la furgoneta. Un botó d’encesa elevada en la base de la bàscula millora la facilitat d’ús i el disseny ergonòmic. Igual que amb qualsevol eina de Fieldpiece, els tècnics poden aprofitar l’excepcional suport tècnic de *Fieldpiece per a obtenir orientació personalitzada sobre el producte.

 Per tenir més informació visiti: Fieldpiece Europe

Articles relacionats