HITACHI: Nou configurador Multisplit+ACS.

Novetat HITACHI

Presentem el nou configurador Multisplit+ACS, l’eina de selecció per a instal·ladors

Hitachi aposta per la tecnologia i la innovació per a facilitar l’accés als equips de aerotermia i millorar la seva gestió i eficiència. Per això, ha desenvolupat el Configurador Multisplit+ACS, una innovadora eina digital que permet plantejar un projecte d’instal·lació de sistemes Multisplit o sistemes Triple C R32 (climatització, calefacció, ACS) de manera digital. Una aplicació senzilla i molt intuïtiva, dirigida als instal·ladors, perquè puguin plantejar els seus projectes amb antelació i major eficiència.

“Amb el configurador multisplit+ACS pots anticipar-te als teus projecte triant la combinació d’unitats interiors que millor s’adapti a les teves necessitats, entre una selecta varietat de gammes i models, potències i l’opció d’incloure dipòsit ACS”

Qualsevol professional tècnic tindrà accés, de manera senzilla i intuïtiva, a l’inici de la seva configuració personalitzada. Amb aquesta eina digital podrà visualitzar les unitats interiors de aerotermia disponibles i triar les que conformaran el sistema multisplit o sistema Triple C perfecte per a cada usuari. Diferents models, varietat de potències i la possibilitat d’integrar un dipòsit d’aigua calenta sanitària (ACS) són algunes de les opcions disponibles.

Com funciona?

El Configurador multsplit està disponible en la web de Hitachi (hitachiaircon.es), en l’apartat d’Apps & Programari. Accedir a ell és molt senzill. Una vegada dins, només cal seguir els passos.

El primer és iniciar la configuració personalitzada. A continuació, l’eina virtual preguntarà a l’usuari si es vol integrar un dipòsit ACS en l’equip. En el següent pas, caldrà triar el nombre d’unitats interiors que integraran el projecte, amb un màxim de quatre. Una vegada seleccionat el número, caldrà triar el model i la potència que tindrà cadascuna de les unitats interiors, entre 1,5 i 6kW.

Les unitats Hitachi disponibles són Takai (1,8kW- 5kW), Mokai (1,5kW- 6kW), Consola Shirokuma (2,5kW- 5kW), Cassette 600×600 (2,5kW- 6kW) i Conducte (1,8kW- 6kW).

En aquest últim apartat també caldrà triar el volúmen del dipòsit d’ACS Yutampo, en cas que s’inclogui en l’equip (190 o 270 litres).

Una vegada realitzats tots els passos, es generarà una fitxa completa i detallada a partir de la configuració de cada usuari, amb diverses opcions per a triar la unitat exterior que millor s’adapta a la selecció final de sistema Multisplit o Triple C.

Aquesta selecció pot enviar-se directament en format pdf als particulars des de l’eina, amb la finalitat d’il·lustrar el pressupost sobre una solució estàndard o Triple C R32 Multisplit.

 Apps & Programari (de Hitachi)

El configurador Multisplit+ACS és una de les aplicacions i softwares creades per Hitachi per a millorar la gestió i eficiència dels sistemes de climatització. Es pot trobar en la secció Apps & Programari de la web on a més estan disponibes altres eines digitals dirigides a llars, negocis i professionals.

Articles relacionats