INDUCTAIR, nova Entitat Col·laboradora

APASIONATS DE L’AIRE I TAMBÉ DEL AIGUA…

 

 INFORMACIÓ D’INDUCTAIR

Neix a finals del 2015 amb l’objectiu de reinventar i apropar amb major intensitat i il·lusió les noves tecnologies en els sistemes de distribució d’aire (Difusió, VAV, VAC, control del foc, silenciadors …) i sistemes aigua-aire (Inductors, Fan coils, UTA, Baixes Siluetes, Convectors …).

També els actius de la firma es complementen amb coneixements en les tecnologies en HVAC (heating, ventilation, Air conditioning ..) i sobretot amb tot el relacionat amb l’eficiència energètica i les seves energies alternatives.

Per d’aquesta manera oferir el millor servei, com a primera prioritat per aconseguir la satisfacció dels seus col·laboradors i alhora aconseguir que INDUCTAIR sigui un valor afegit de màxima competitivitat en els seus projectes, instal·lacions i edificis.

Els seus productes compleixen amb les màximes exigències i requisits qualitat, així com amb totes les normatives de seguretat i higiene que sol·liciten els estaments reguladors.

INDUCTAIR, importa i distribueix en exclusiva per a ESPANYA, ANDORRA i PORTUGAL (També participant en projectes que es generin per SUD, ARÀBIA …) rellevants firmes Europees relacionades amb aquestes tecnologies.

Si vols continuar llegint fes click aquí

Articles relacionats

40 Aniversari ACTECIR

ACTECIR, l’associació Catalana de Tècnics en Energia, Climatització i Refrigeració, es complau anunciar la celebració d’un esdeveniment exclusiu, el seu

Llegir més »