Jornada tècnica de Hitachi Cooling & Heating

Data: 22 març a les 18:00 hores

Jornada tècnica de Hitachi Cooling & Heating sobre “Disseny de projectes de aerotèrmia amb l’últim en fotovoltaica”

El pròxim 22 de març, Hitachi Cooling & Heating en col·laboració amb Amara-e celebraran una jornada tècnica sobre “Disseny de projectes de aerotèrmia Hitachi amb l’últim en fotovoltaica”. L’esdeveniment serà en  format presencial en l’espai MATCOAM del Col·legi Oficial d’Arquitectes de Madrid i també es podrà seguir en streaming el dia de l’esdeveniment en aquest link.

Durant la jornada es presentarà com dissenyar un projecte de *aerotermia amb les últimes innovacions en fotovoltaica i es mostraran tres exemples de solucions de màxima eficiència i autoconsum.

“En l’actualitat, el concepte d’energies renovables està molt estès, tant a nivell empresarial com d’usuari. I, tot i que tots coneixem els seus avantatges per separat, és evident que la combinació de totes dues energies multiplica els seus beneficis, convertint-se en un gran exemple d’autonomia en la generació d’energia”.

En aquesta ocasió, a través de diferents exemples que combinen els sistemes d’aerotèrmia Yutaki d’Hitachi amb instal·lacions fotovoltaiques veurem com és possible aprofitar els avantatges que tots dos ofereixen de manera conjunta per a maximitzar tant l’eficiència energètica com el rendiment del sistema, convertint aquesta combinació en una solució 100% renovable i d’autoconsum.

Ponents de la jornada tècnica sobre aerotèrmia Hitachi i fotovoltaica

  • Julián Alcón – Specification Engineer en Johnson Controls Hitachi
  • Jean Francçois Picard – Product and Training Manager e-solar distribution AMARA-e

Data i lloc del esdeveniment:

Aquesta sessió tindrà lloc el dimarts 22 de març de 18:00 a 19:15 hores el , a la  3ª Planta del departamento de edificación del Colegio Oficial de Arquitectos de Madrid – COAM.

La jornada, de caràcter gratuït, tindrà un aforament limitat, sent necessària la inscripció prèvia. Tots aquells que estiguin interessats a assistir a la jornada de manera presencial o virtual poden inscriure’s a través de la web de MATCOAM o en aquest enllaç:

https://materiales.coam.org/es/materiales-construccion/actividades/jornada-tecnica-aerotermia-hitachi

També es podrà seguir de forma virtual el mateix dia del esdeveniment en el mateix link.

Articles relacionats