La UE aprova la revisió dels gasos fluorats, en primera lectura

En el debat sobre els gasos fluorats del 15/01/2023 a Estrasburg, que també va incloure discussions sobre revisions de la regulació dels gasos que esgoten la capa d’ozó, el comissari europeu Nicolas Schmit va demanar als membres que “espatllen fermament” els compromisos, “perquè puguem avançar cap a la implementació i assegurar-nos que aquests estalvis d’emissions i altres beneficis es poden aconseguir el més aviat possible”.

“Això significa que tots els gasos fluorats quedaran fora de la nostra economia i seran reemplaçats per alternatives naturals i aquesta és una perspectiva molt clara per a tots els inversors d’ara endavant. Si treballes en bombes de calor, aire condicionat i sistemes de refrigeració, saps on anar, necessites invertir en alternatives naturals”, va dir Eickhout.

També va considerar que el nou reglament recolza la indústria europea. “Aquest reglament i aquesta revisió del reglament és un suport a la innovació europea per aconseguir alternatives naturals. I això no només ens converteix en una llei mediambiental molt bona, sinó que també la converteix en una llei molt sòlida per a la competitivitat europea.

https://www.coolingpost.com/world-news/eu-passes-f-gas-revision-at-first-reading/

 

Articles relacionats