Més de 1.000 professionals han passat ja per Eurofred Academy

Més de 1.000 professionals han passat ja per la Eurofred Academy, una poderosa eina de formació a distribuïdors, enginyers, tècnics, instal·ladors i usuaris.

Amb la seva implementació, Eurofred completa i reforça la seva proposta de valor afegit als professionals de la climatització i horeca.

Eurofred Academy proporciona totes les eines teòriques i pràctiques que necessiten els professionals per dominar tècnicament les diferents gammes de productes i afrontar la seva tasca amb més eficàcia i oferir als seus clients totes les garanties d’èxit. A més de formació específica en diferents tecnologies i productes, Eurofred Academy manté permanentment informats als clients de Eurofred de les últimes novetats del mercat, tendències, normatives i noves tecnologies.

L’equip de Eurofred Academy està format per enginyers especialitzats en donar formació tècnica sobre les diferents gammes de producte que comercialitza Eurofred: aire condicionat domèstic, comercial i industrial, així com a equipament professional de la divisió horeca.

Eurofred Academy ofereix un complet programa de formacions que imparteix al llarg de l’any. A més, pot organitzar cursos segons demanda o a mida dels clients.

Disposa d’unes instal·lacions modernes, àmplies i funcionals situades a Vila-Rodona, Tarragona, que inclouen diferents showrooms on es mostren i es poden veure en funcionament els productes més destacats de cadascuna de les línies de negoci de Eurofred: climatització, industrial, calefacció i horeca.

Les noves tecnologies, especialment les relacionades amb el digital -conectividad, xarxes, WiFi, IOT, Apps, etc.- s’han incorporat amb força a l’àmbit de la climatització i horeca. Gràcies a elles s’ha millorat l’eficiència dels equips, des de la seva integració i gestió, fins a la reducció de consums. Totes elles són novetats que Eurofred Academy trasllada als seus clients perquè obtinguin el màxim potencial, tant dels avenços tècnics dels diferents equips, com dels seus potents i innovadores funcionalitats.

Articles relacionats