Mitsubishi Electric cedeix programari per a la fabricació de mascarilles d’un sol ús

Aquesta col·laboració forma part del “Pla d’Ajudes COVID-19” que la companyia ha posat en marxa i que inclou tant donacions de producte com altres donacions econòmiques que s’estan duent a terme des del passat mes de març.

Madrid, 28 de mayo de 2020. Mitsubishi Electric Spanish Branch ha puesto en marcha un Plan de acción específico para contribuir a paliar las consecuencias del Coronavirus. Desde el inicio de la emergencia, la compañía ha estado en contacto con diferentes organizaciones para identificar la mejor manera de canalizar sus ayudas y activar diferentes iniciativas, tanto a través de sus productos como económicamente. El objetivo es continuar, en los próximos meses, sumando nuevas iniciativas que ayuden a cubrir las necesidades de servicios de emergencia, hospitalarios y asistenciales de todo tipo como consecuencia de la pandemia.

En aquesta ocasió, l’ajuda consisteix en la cessió d’ús de llicències de software #iQMonozukuri- FACEMASK a tots els fabricants de màquines per a la producció de mascarilles d’un sol ús i que necessitin implementar solucions d’automatització bases en sistemes de control PLC (autòmats programables) i sistemes SERVO-MOTION.

El programari industrial #iQMonozukuri és àmpliament reconegut i utilitzat en la indústria de l’envàs i embalatge per a sectors farmacèutic, alimentació i begudes, així com, en aplicacions de el sector tèxtil, plàstic o manutenció. La utilització d’aquest programari permet accelerar el desenvolupament de l’enginyeria d’automatització als fabricants de màquines, entre les quals s’inclouen els equips de fabricació de mascarilles.

La firma vol agrair, a més, a tots els col·lectius que continuen estant en primera línia en la lluita contra la malaltia, així com recordar el compromís i responsabilitat de tota la societat per aconseguir controlar l’expansió de la pandèmia.

Articles relacionats